Deze stem is de voice-over van ‘Ex On The Beach: Double Dutch All Stars’

We zijn al een hoop drama rijker, want het nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch is op zondag 7 april 2024 van start gegaan. Dit jaar keren acht oude bekenden terug naar de villa voor een ongestoorde vakantie. Aan dat feestje komt snel een einde wanneer de genadeloze Tablet of Terror toeslaat. In het programma worden we bijgepraat door een bekende stem. Maar welke persoon zit achter de voice-over van Ex On The Beach?

‘Ex On The Beach: Double Dutch All Stars’ van start

Op zondag 7 april 2024 ging het nieuwe seizoen van Ex On The Beach van start. In deze eerste aflevering maakten we kennis met acht oud-deelnemers. Stuk voor stuk hebben ze allemaal al een keer eerder meegedaan aan het programma. Voor hen is de villa dus geen onbekend terrein meer. Het concept van het programma blijft tijdens deze All Stars-editie onveranderd.

Vier single mannen en vier single vrouwen vertrekken naar een villa waar ze voor heel even ongestoord kunnen feesten. Totdat de Tablet of Terror toeslaat. Deze angstaanjagende tablet stuurt drie singles naar het strand, waar hun exen één voor één uit het water komen lopen. Je begrijpt dat dit voor de nodige drama zorgt, waarbij (vakantie)liefdes opnieuw opbloeien en jaloezie op de loer ligt.

Wie is de voice-over van ‘Ex On The Beach: Double Dutch All Stars’?

Wie al eerdere seizoenen van het programma heeft gezien, weet dat er een aantal uitspraken niet kunnen ontbreken. Bijvoorbeeld bij het aankondigen van de Tablet of Terror of de ochtend na een groot feest. Maar wie horen we iedere keer weer de zin zeggen: “De singles hebben er weer alles aan gedaan om met een helse kater wakker te worden!” De persoon die verantwoordelijk is voor de voice-over van Ex On The Beach is Joost Griffioen. Hij is onder andere bekend van Comedy Central en Global Dance Chart. Daarnaast werkt hij als vocal producer, mixing engineer en songwriter.

Hier kijk je alle afleveringen

Het nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch All Stars is op zondag 7 april 2024 van start gegaan. Vanaf deze datum zendt MTV iedere zondag om 22:00 uur een gloednieuwe aflevering uit. Deze uitzendingen zijn online via je provider, zoals hier bij Ziggo en hier bij KPN, live en terug te kijken. Het nieuwe seizoen zal ook op Videoland te zien zijn. Kijkers moeten hiervoor twee dagen meer geduld hebben, want de afleveringen verschijnen hier in de nacht van maandag op dinsdag online. In totaal zal het seizoen uit tien afleveringen, inclusief een reünie, bestaan. Het uitzendschema op MTV en Videoland ziet er als volgt uit.

AfleveringWeekdag (MTV)Datum (MTV)Weekdag (Videoland)Datum (Videoland)
1Zondag7 april 2024Dinsdag9 april 2024
2Zondag14 april 2024Dinsdag16 april 2024
3Zondag21 april 2024Dinsdag23 april 2024
4Zondag28 april 2024Dinsdag30 april 2024
5Zondag5 mei 2024Dinsdag7 mei 2024
6Zondag12 mei 2024Dinsdag14 mei 2024
7Zondag19 mei 2024Dinsdag21 mei 2024
8Zondag26 mei 2024Dinsdag28 mei 2024
9Zondag2 juni 2024Dinsdag4 juni 2024
10 Zondag9 juni 2024Dinsdag11 juni 2024

Meer informatie over de serie

Sexy Nederlandse en Vlaamse singles reizen naar een paradijs vol zon, zee, plezier en liefde. Lekker relaxen is er niet bij; ze krijgen onverwachts bezoek van hun exen. Niemand is veilig!

TitelEx On The Beach: Double Dutch All Stars
SoortSerie
Jaar2016-
TaalNederlands
Duur10 seizoenen
CategorieReality

Synopsis: MTV

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.