Ex On The Beach: Double Dutch | 23 januari alle seizoenen op Videoland

Yesssss! Zojuist heeft de streamingdienst bekendgemaakt via Instagram dat vanaf 23 januari alle seizoenen van Ex On The Beach: Double Dutch op Videoland zullen staan. Op dit moment staan alleen nog seizoen 2 en seizoen 4 online, maar dat duurt dus niet lang meer!

Ex On The Beach Videoland

Videoland Instagram Verhaal

Officieel Videoland account @videolandonline laat via haar Instagram story weten dat Ex On The Beach: Double Dutch vanaf 23 januari volledig op Videoland te zien zal zijn. Nu staat alleen nog het oude seizoen 2 online en is het nieuwe seizoen 4 volop in gang. Binnenkort kunnen we dus allemaal ook genieten van Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 1 en seizoen 3 op Videoland!

Wat is Ex On The Beach?

Acht singles gaan naar een paradijs voor een liefdevolle zomer… Of nouja, dat denken ze. Ze daten, flirten en feesten en er lustig op los met broeierige temperaturen en een tropische setting. Dat zijn perfecte omstandigheden voor prille romances, one-night-stands of het vinden van de ware vakantieliefde. Als de vonken er vanaf beginnen te vliegen vliegen komt er allen onverwacht bezoek van de exen. Sommige willen wraak, anderen willen hun ex terugwinnen. Maar een ding is zeker: je kunt je niet verstoppen. Niemand weet wanneer een nieuwe ex opduikt. Welke EX is next?

Ex On The Beach: Double Dutch Seizoen 4 Trailer

Videoland Aanbod

Om te kijken wat er nog meer allemaal te zien is op de streamingdienst, klik hier: Videoland aanbod. Benieuwd wat er ook op de andere streamingdiensten te zien is? Klik dan hier.