Hoe laat en waar kun je de reünie van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ online en op tv kijken?

Veel liefhebbers van reality tv vragen zich af hoe ze de reünie van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ online kijken kunnen. In totaal hebben we van negen afleveringen kunnen genieten. In de laatste aflevering komen alle deelnemers weer bij elkaar om alle drama van het seizoen te bespreken. Maar wanneer en hoe laat is de reünie-aflevering op tv en waar kun je Ex On The Beach eigenlijk allemaal terugkijken? In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NLZIET, Netflix, Disney+, Videoland, Amazon Prime Video, HBO Max, Viaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de reünie van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ online kijken?

Je kunt op het moment van schrijven op meerdere manieren online naar de oude seizoenen van de serie Ex on the Beach: Double Dutch kijken in Nederland. Daarnaast is het ook mogelijk om sinds 7 april 2024 op tv de uitzendingen van seizoen 10 te volgen én kun je deze via verschillende streamingdiensten online terugkijken. Dit betreft ook de reünie-aflevering. Hieronder vind je de verschillende opties.

In de bovenste rij van die tabel vind je CANAL+. Tv-aanbieders hebben eigenlijk bijna nooit gratis proefperiodes, maar déze provider heeft dat door een huidige actie momenteel juist wél. Daardoor kun je in je eerste kosteloze week gratis naar de EOTBDD-uitzending van MTV kijken. Je kijkt namelijk naar 60+ tv-zenders, alle sportwedstrijden bij ESPN 1, 2, 3 én 4, bekroonde films & series en meer.

🚨 CANAL+Let op: tijdelijk gratis! 👉 Ga direct naar Ex on the Beach: Double Dutch bij CANAL+. Deze streamingdienst biedt ook live tv aan. Vanaf 7 april kun je hier elke zondag live naar de nieuwste uitzending van Ex on the Beach: Double Dutch kijken, omdat de zender in het basispakket zit en je nu €0,00 betaalt voor de eerste week. Belangrijk om te weten is wel dat je MTV-uitzendingen bij deze provider alleen live en dus niet terug kunt kijken.
📺 Ziggo GOGa direct naar Ex on the Beach: Double Dutch bij Ziggo. Je kunt seizoen 10 van de serie bij deze provider middels tv-uitzendingen online kijken sinds 7 april. Vervolgens is ook tot een week terugkijken mogelijk.
📺 KPN iTVGa direct naar Ex on the Beach: Double Dutch bij KPN. Ook deze aanbieder van internet, tv en bellen vertoont de serie online bij tv-uitzendingen sinds 7 april. Hier kun je tevens de uitzendingen zeven dagen terugkijken.
VideolandIn het aanbod van Videoland zijn de eerste negen seizoenen te vinden. Op 9 april gaat hier het tiende seizoen van start met wekelijks op dinsdag een nieuwe episode. Dat is dus twee dagen later dan op (online) tv via de eerdergenoemde opties.
⛔️ Amazon Prime VideoOp Amazons video on demand-platform Prime Video kun je niet naar deze serie kijken op dit moment.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Ex on the Beach: Double Dutch niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDe meerdere seizoenen van deze serie zijn niet bij marktleider Netflix te streamen op het moment van schrijven.
⛔️ NLZIETVia NLZIET kijk je naar 37 zenders van de Nederlandse tv, maar helaas is MTV hier niet één van. Daardoor is Ex on the Beach: Double Dutch er niet te streamen.
⛔️ SkyShowtimeEerder vond je seizoen 1-8 op de streamingdienst, maar deze zijn inmiddels helaas verwijderd.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is veel reality tv van Hayu te streamen, maar deze titel is er niet te zien.

Hoe laat en waar komt de reünie van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ op tv in 2024?

Sinds zondag 7 april zendt MTV het nieuwste seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch uit, iedere zondagavond om 22:00 uur. Op zondag 9 juni 2024 om 22:00 uur is het tijd voor de reünie-aflevering. Alle uitzendingen, zijn online via je provider, zoals hier bij Ziggo en hier bij KPN, live en terug te kijken.

Uitzendschema van seizoen 10

Op zondag 7 april was de eerste aflevering te zien. Vanaf deze datum zendt MTV iedere zondag om 22:00 uur een gloednieuwe aflevering uit. Daarnaast kun je het nieuwe seizoen ook op Videoland kijken. Op dinsdag 9 april verschijnt hier de eerste aflevering, waarna iedere week op dezelfde dag een nieuwe episode wordt toegevoegd. De reünie zal hierdoor op 9 juni te zien zijn. Hieronder vind je het complete uitzendschema met alle dagen waarop er een aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch All Stars wordt uitgezonden.

AfleveringWeekdag (MTV)Datum (MTV)Weekdag (Videoland)Datum (Videoland)
1Zondag7 april 2024Dinsdag9 april 2024
2Zondag14 april 2024Dinsdag16 april 2024
3Zondag21 april 2024Dinsdag23 april 2024
4Zondag28 april 2024Dinsdag30 april 2024
5Zondag5 mei 2024Dinsdag7 mei 2024
6Zondag12 mei 2024Dinsdag14 mei 2024
7Zondag19 mei 2024Dinsdag21 mei 2024
8Zondag26 mei 2024Dinsdag28 mei 2024
9Zondag2 juni 2024Dinsdag4 juni 2024
10 (Reünie-aflevering)Zondag9 juni 2024Dinsdag11 juni 2024

Verhaal en trailer van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’

Acht singles zijn naar een zonnige vakantiebestemming gevlogen om een paar weken te feesten, te flirten en te daten, maar hun vakantie wordt wreed verstoord als hun exen één voor één aanspoelen. De ene ex wil wraak, de andere wil zijn vorige relatie een nieuw leven inblazen, maar één ding is in ieder geval duidelijk: dit gaat hoe dan ook een hoop drama opleveren. Onder iedere prille vakantieliefde wordt een bom gedropt als er een spook uit het verleden opduikt en de vraag blijft iedere keer weer: welke EX is NEXT?

Streaming informatie over de serie

TitelEx on the Beach: Double Dutch
SoortSerie
Jaar2016-
TaalNederlands
Duur10 seizoenen
CategorieReality

Synopsis: MTV

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.