‘Ex On The Beach: Double Dutch’ Extra Afleveringen

Helaas staat de laatste aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 4 nu op Videoland. Maar er is goed nieuws! Er komt een speciale reeks afleveringen die zich richt op hoe het op dit moment gaat met de deelnemers, genaamd ‘Wat gebeurde er next?‘.

Extra afleveringen Ex On The Beach

Via het Instagram account @rtlboulevard zijn de nieuwe afleveringen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ bekendgemaakt. De komende weken zullen er 10 online specials verschijnen, die op 16 februari door MTV in een speciale terugblik te zien zullen zijn. Het is nog niet bekend of die afleveringen ook op Videoland zullen verschijnen, maar dat is wel erg waarschijnlijk. Hieronder zie je de eerste beelden van de online specials.

Wat is Ex On The Beach?

Acht singles gaan naar een paradijs voor een liefdevolle zomer… Of nouja, dat denken ze. Ze daten, flirten en feesten en er lustig op los met broeierige temperaturen en een tropische setting. Dat zijn perfecte omstandigheden voor prille romances, one-night-stands of het vinden van de ware vakantieliefde. Als de vonken er vanaf beginnen te vliegen vliegen komt er allen onverwacht bezoek van de exen. Sommige willen wraak, anderen willen hun ex terugwinnen. Maar een ding is zeker: je kunt je niet verstoppen. Niemand weet wanneer een nieuwe ex opduikt. Welke EX is next?

Ex On The Beach: Double Dutch Seizoen 4 Trailer

Videoland Aanbod

Om te kijken wat er nog meer allemaal te zien is op de streamingdienst, klik hier: Videoland aanbod. Benieuwd wat er ook op de andere streamingdiensten te zien is? Klik dan hier.