Nieuw seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch All Stars’ gaat op deze datum van start

Er komt weer een boel drama op ons af dit voorjaar. Binnenkort gaat namelijk een nieuw seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch All Stars van start. De grootste All Stars uit eerdere seizoenen zullen terugkeren naar de villa, waar de Tablet of Terror weer voor een hoop opschudding zal zorgen. In dit artikel vertellen we je precies wanneer het nieuwe seizoen op tv van start gaat en wanneer je deze op Videoland kunt streamen.

‘Ex On The Beach: Double Dutch All Stars’ keert terug met oude bekenden

Ex On The Beach keert dit jaar terug op tv. Het concept van het programma is inmiddels duidelijk. Vier single mannen en vier single vrouwen vertrekken naar een villa waar ze voor heel even ongestoord kunnen feesten. Totdat de Tablet of Terror toeslaat. Deze angstaanjagende tablet stuurt drie singles naar het strand, waar hun exen één voor één uit het water komen lopen. Je begrijpt dat dit voor de nodige drama zorgt, waarbij (vakantie)liefdes opnieuw opbloeien en jaloezie op de loer ligt.

Aan het inmiddels 10e seizoen doen er echter niet zomaar deelnemers mee. Acht zogeheten All Stars zullen terugkeren naar de villa voor een nieuw avontuur. Voor hen is Ex On The Beach geen onbekend terrein. Volgens MTV zal er meer lust en drama dan ooit te voren te zien zijn. Bekijk hieronder alvast de eerste beelden.

Nieuw seizoen gaat dit voorjaar van start

Maar wanneer gaat het nieuwe seizoen van start? De eerste aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch All Stars zal op zondag 7 april te zien zijn. Vanaf deze datum zendt MTV iedere zondag om 22:00 uur een gloednieuwe aflevering uit. Deze uitzendingen zijn online via je provider, zoals hier bij Ziggo en hier bij KPN, live en terug te kijken.

Het nieuwe seizoen zal ook op Videoland te zien zijn. Kijkers moeten hiervoor twee dagen meer geduld hebben. Op dinsdag 9 april zal de eerste aflevering van het nieuwe seizoen op de streamingdienst verschijnen. In totaal zal het seizoen uit tien afleveringen, inclusief een reünie, bestaan. Het uitzendschema op MTV en Videoland ziet er als volgt uit.

AfleveringWeekdag (MTV)Datum (MTV)Weekdag (Videoland)Datum (Videoland)
1Zondag7 april 2024Dinsdag9 april 2024
2Zondag14 april 2024Dinsdag16 april 2024
3Zondag21 april 2024Dinsdag23 april 2024
4Zondag28 april 2024Dinsdag30 april 2024
5Zondag5 mei 2024Dinsdag7 mei 2024
6Zondag12 mei 2024Dinsdag14 mei 2024
7Zondag19 mei 2024Dinsdag21 mei 2024
8Zondag26 mei 2024Dinsdag28 mei 2024
9Zondag2 juni 2024Dinsdag4 juni 2024
10 Zondag9 juni 2024Dinsdag11 juni 2024

Deze oude deelnemers keren terug

Voor seizoen 10 keren er dus oude bekenden terug. Maar welke deelnemers zien we allemaal terug? Ayleen, Elias, Ivory, Luca, Maxim, Michelle, Shirley en Yara-Nour zullen naar de villa in Colombia afreizen. Stuk voor stuk zullen zij worden verrast door de Tablet Of Terror. Wie weet zien we dit seizoen nog meer bekende exen aanspoelen.

Meer informatie over ‘Ex On The Beach: Double Dutch All Stars’

Sexy Nederlandse en Vlaamse singles reizen naar een paradijs vol zon, zee, plezier en liefde. Lekker relaxen is er niet bij; ze krijgen onverwachts bezoek van hun exen. Niemand is veilig!

TitelEx On The Beach: Double Dutch All Stars
SoortSerie
Jaar2016-
TaalNederlands
Duur10 seizoenen
CategorieReality

Synopsis: MTV

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.