Komt er een ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ seizoen 11?

Welke EX is NEXT? Die woorden heb je de afgelopen maanden heel vaak voorbij horen komen. Maar nu niet meer, want het tiende seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch is afgelopen. Veel fans vragen zich daarom af of er ook een seizoen 11 komt. En is het al bekend wanneer dat op het programma staat? In dit artikel zetten we alle up-to-date informatie op een rij.

Komt er een ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ seizoen 11?

Het is tijd om vooruit te kijken. Gelukkig kon je in de negende en tiende aflevering al horen dat de makers van EOTB druk op zoek zijn naar kandidaten voor het eventuele nieuwe seizoen. Dit betekent dat een elfde seizoen in ieder geval in de maak is, maar het is aan MTV om uiteindelijk te beslissen of ze genoeg leuke kandidaten vinden.

Wanneer komt ‘Ex On The Beach’ seizoen 11?

Mocht er een Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 11 komen, dan moet je hier zeker nog tot in 2025 op wachten. Het is standaard in de eerste helft van het jaar zover: zo verscheen seizoen 8 in juni, seizoen 9 in mei en seizoen 10 in april. Eén van deze maanden moet je dan ook op je radar houden voor de komst van seizoen 11.

📺 Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op de Nederlandse televisie? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Meer informatie over de serie

Sexy Nederlandse en Vlaamse singles reizen naar een paradijs vol zon, zee, plezier en liefde. Lekker relaxen is er niet bij; ze krijgen onverwachts bezoek van hun exen. Niemand is veilig!


Synopsis: MTV

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.