Sciencefictionfilm ‘Ex Machina’ (2015) is nu de Movie of the Week bij Pathé Thuis

Het is weer tijd voor een splinternieuwe Movie of the Week bij Pathé Thuis. Deze week is door de streamingdienst de sci-fi film Ex Machina uit 2015 geselecteerd. Hierdoor kun je hem alleen deze week met maar liefst 67% korting voor slechts €0,99 bekijken bij het video on demand-platform. Ex Machina is momenteel niet te zien op SVOD-diensten als Netflix, Disney+ en HBO Max, maar wel op Viaplay, Videoland en Amazon Prime Video.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Ex Machina (2015) is nu als Movie of the Week voor €0,99 te zien bij Pathé Thuis

Tot afgelopen dinsdag was de haaienfilm The Meg nog tijdelijk in prijs verlaagd, maar in week 22 van 2022 is Ex Machina de ‘Movie of the Week’ bij Pathé Thuis. Daardoor is de film alleen deze week voor slechts €0,99 te huren bij de streamingdienst. Kijkers blijken daar dikwijls goed gebruik van te maken, want de Movie of the Week schopt het vaak al snel tot de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis.

De film werd geregisseerd door Alex Garland en heeft in de cast sterren als Domhnall Gleeson, Oscar Isaac, Alicia Vikander en Corey Johnson. Deze week is Ex Machina maar liefst 67% in prijs verlaagd, want de gebruikelijke huurprijs begint bij €2,99. Je hebt tot en met maandag 6 juni 2022 nog de tijd om de film met korting te bekijken, want dan wordt er weer een nieuwe Movie of the Week uitgekozen.

Verhaal, details en trailer van ‘Ex Machina’ (film, 2015)

De jonge programmeur Caleb wordt door zijn baas Nathan geselecteerd om deel te nemen aan een experiment. Caleb moet de menselijkheid testen van de mooie A.I. Ava. Wat een test is voor Caleb en Nathan is voor Ava een strijd om te overleven.

TitelEx Machina
SoortFilm
Jaar2015
TaalEngels
Duur1 uur en 44 minuten
CategorieSci-Fi, Drama, Thriller
IMDb7,7 uit 529.000 stemmen
RegisseurAlex Garland
CastDomhnall Gleeson, Oscar Isaac, Alicia Vikander, Corey Johnson

Wat is de Movie of the Week bij Pathé Thuis?

Elke week bombardeert de TVOD-streamingdienst Pathé Thuis een film tot ‘Movie of the Week’, wat betekent dat je een week lang de tijd krijgt om de film voor slechts €0,99 te bekijken in plaats van de gebruikelijke huurprijs (tussen de €2,99 en €5,99).

De korting is deze week dus toegepast op de film Ex Machina uit 2015, die normaal gesproken tegen een huurprijs van €3,99 (HD) / €2,99 (SD) op de streamingdienst te zien is en te koop is voor €9,99 (HD) / €8,99 (SD). Wie ervoor kiest om de film te huren bij Pathé Thuis, zal hem gedurende 30 dagen in zijn/haar account hebben staan. Je kunt binnen die periode de film starten en vanaf dan krijg je 48 uur om hem een onbeperkt aantal keren te bekijken.


Synopsis: Pathé Thuis