Nieuw seizoen ‘Ewout’ verschijnt op deze datum op tv

Ewout Genemans komt met een nieuw seizoen van Ewout. In de reportageserie reist de programmamaker de hele wereld over om verschillende onderwerpen vast te leggen. Op zijn eigen Instagram deelde hij beelden uit Amerika en nu ook Thailand. De opnames zijn in volle gang. Maar waar gaat het nieuwe seizoen van Ewout over? En wanneer verschijnt deze op Videoland?

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Waar gaat het nieuwe seizoen van ‘Ewout’ over?

In Ewout gaat programmamaker Ewout Genemans op pad om verschillende onderwerpen vast te leggen. Hij geeft met zijn reportageserie een unieke inkijk achter gesloten deuren. Zo reisde hij eerder al af naar de Verenigde Staten en liep hij mee met de moordpolitie van Rio de Janiero. Het nieuwe seizoen vindt deels in Thailand plaats.

Daar bezoekt Ewout een bijzondere verslavingskliniek waar eeuwenoude rituelen worden gebruikt om verslaafden te behandelen. Het lijkt eerder echter op een gevangenis schrijft de programmamaker, want wie weg wilt wordt aan de ketting gelegd. Eerder vonden ook al opnames plaats in India en de Verenigde Staten. In Miami loopt Ewout mee met een politieteam dat vermiste personen opspoort. Op een andere locatie gaat hij op pad met een groep Nederlandse tornadojagers om het gevaar van tornado’s bloot te leggen.

Wanneer verschijnt het nieuwe seizoen op tv en Videoland?

Het nieuwe seizoen van Ewout verschijnt net als voorgaande reeksen op Videoland. Ook zullen de afleveringen op RTL 5 op tv worden uitgezonden. De programmamaker liet eerder al weten dat het nieuwe seizoen dit najaar zou verschijnen. Het zou gaan om de maand augustus. Dit klopt, want de eerste aflevering verschijnt op woensdag 28 augustus 2024 om 20:30 uur op tv. Vanaf deze datum verschijnen de afleveringen ook wekelijks op Videoland. Hoeveel afleveringen het nieuwe seizoen telt is nog niet bekend.

Meer informatie over ‘Ewout’

Ewout Genemans neemt een kijkje achter deuren die normaal gesproken gesloten blijven.

TitelEwout
Jaar2022-
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalNederlands
CategorieDocumentaire, Reportageserie

Synopsis: Videoland

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.