Ewout Genemans komt met nieuwe serie op Videoland

Dit voorjaar verschijnt er een nieuwe serie van Ewout Genemans op Videoland. In het programma bezoekt hij een verslavingskliniek in Zuid-Afrika. Daar gaat hij in gesprek met verslaafden en volgt hen tijdens hun behandeling en afkickproces. De serie zal wekelijks op de streamingdienst verschijnen. Maar op welke datum kunnen we de eerste aflevering verwachten?

‘Ewout in de Verslavingskliniek’ binnenkort op Videoland

Ewout Genemans staat bekend om zijn reportageseries waar hij een inkijk geeft achter gesloten deuren. In het nieuwe programma Ewout in de Verslavingskliniek reist de televisieproducent en presentator af naar een verslavingskliniek in Kaapstad, Zuid-Afrika. Daar gaat hij in gesprek met verslaafden over hun afkickproces en volgt hen tijdens hun behandeling. Verslaafden van allerlei leeftijden en verschillende achtergronden stellen zich open en delen hun kwetsbare en persoonlijke verhalen met Ewout.

Op deze datum verschijnt de eerste aflevering

De serie zal dit voorjaar op Videoland verschijnen. Op Instagram maakt Ewout Genemans zelf de precieze datum bekend. Op woensdag 22 mei 2024 komt de eerste aflevering online. Hierna kun je wekelijks een nieuwe aflevering verwachten. Het is nog niet bekend hoeveel afleveringen er zullen verschijnen. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze social media kanalen en via je mail.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series per maand. Ook publiceren we wekelijks de Streamwijzer top 10, met de leukste titels van de komende week.

Meer informatie over de reportageserie

In deze nieuwe Videoland Original bezoekt Ewout Genemans een verslavingskliniek in Kaapstad, Zuid-Afrika, waar vooral Nederlanders onder behandeling zijn. Hij gaat uitgebreid in gesprek met verslaafden over hun afkickproces en volgt hen tijdens hun behandeling, waarin iedereen genoodzaakt is heel eerlijk naar zichzelf te kijken. Verslaafden van alle leeftijden en met verschillende achtergronden delen hun persoonlijke en kwetsbare verhalen.


Synopsis: Videoland

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.