Seizoen 6 van true crime-serie ‘Evil Lives Here’ is nu van start op discovery+

Echtgenoot. Vader. Broer. MOORDENAAR. Achter elke moordenaar schuilt een familie. Zij vertellen hun verhaal in de serie Evil Lives Here van het kanaal Investigation Discovery (ID). In Nederland zijn alle programma’s van ID te streamen op het video on demand-platform discovery+. Seizoen 1 tot en met 5 van Evil Lives Here waren al te zien bij de streamingdienst, maar op 18 mei 2021 is ook seizoen 6 begonnen. Wekelijks zal op dinsdag een nieuwe aflevering online verschijnen.

Evil Lives Here seizoen 6 is op 18 mei 2021 begonnen bij discovery+

Wat als de persoon die het dichtst bij je staat… een duivel blijkt te zijn? Evil Lives Here vertelt de waargebeurde verhalen van mensen die met een moordenaar hebben geleefd. Hoe goed ken je je familie echt? Zou je de signalen herkennen? Of zou je verstrikt raken in het kwaad? De true-crime serie van Investigation Discovery is exclusief te streamen op het video on demand-platform discovery+ en het zesde seizoen is op 18 mei 2021 van start gegaan.

Eerste aflevering is nu te zien: ‘My Son Is Damaged Goods’

In de eerste aflevering van dit nieuwe seizoen, getiteld My Son Is Damaged Goods, leren we Jeanne Avsenew en haar jonge zoon Peter kennen. Zij waren hecht, maar naarmate Peter ouder werd, groeide zijn obsessie met de dood. De dag dat Jeanne een kogel vindt met haar naam erop gekrabbeld, realiseert ze zich dat haar zoon haar dood wil en Jeanne moet drastische maatregelen nemen om zichzelf te beschermen.

Je kunt direct een abonnement op discovery+ nemen en beginnen met het kijken van de eerste aflevering van Evil Lives Here seizoen 6 en natuurlijk alle afleveringen van seizoen 1-5 en andere true crime-programma’s van Investigation Discovery.

Seizoen 7, 8 en 9 van ‘Evil Lives Here’ zijn al opgenomen

Evil Lives Here telt inmiddels al een totaal van 9 opgenomen en uitgezonden seizoenen in de Verenigde Staten, dus er is meer dan genoeg kijkmateriaal. Op 18 mei 2021 is het zesde seizoen van start gegaan bij discovery+. Elke week zal op dinsdag een nieuwe aflevering online verschijnen op de streamingdienst.

Wanneer seizoen 7, 8 en 9 van Evil Lives Here naar discovery+ in Nederland zullen komen, is op dit moment nog niet bekend.

Alles over discovery+

Op Streamwijzer vind je allerlei nieuws over discovery+ en vind je het volledige aanbod van discovery+. Ontmoet ook andere liefhebbers van discovery+ om kijktips uit te wisselen en inspiratie op te doen. Via de knop hieronder ga je direct naar de groep van discovery+ fans op Facebook. Veel kijkplezier!

Discovery+ in Nederland