Kijkers smullen van het nieuwste deel in bekende horrorfranchise: “Ik tril nog steeds”

Evil Dead-fan? Dan weet je misschien ook wel dat het nieuwste deel, Evil Dead Rise, dit jaar in de bioscoop verschenen is. In deze film verlaten we de bossen en komen we terecht in een huiveringwekkend flatgebouw, maar één ding blijft hetzelfde: gruwelijke demonen hebben het opnieuw op iedereen die in hun buurt komt voorzien. En de film is echt een aanrader, als we de reacties van kijkers mogen geloven. Benieuwd? Je bekijkt hem vanaf vandaag op Pathé Thuis.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Angstaanjagende demonen in ‘Evil Dead Rise’

Evil Dead Rise is het vijfde deel van de Evil Dead-reeks. Net als in voorgangers The Evil Dead (1981), Evil Dead II (1987), Army of Darkness (1992) en Evil Dead (2013) draait het ook deze keer weer om gruwelijke demonen. Beth gaat op bezoek bij haar zus, alleenstaande moeder Ellie. Tijdens een grote storm ontdekken Ellies kinderen een oud boek dat de kracht heeft om een demonische kracht te laten ontsnappen. Voordat ze het weten, zitten ze vast in het appartementencomplex… en zijn ze hun leven niet meer zeker.

De hoofdrollen worden vertolkt door Alyssa Sutherland en Lily Sullivan. Kijkers waren erg over de film te spreken, zoals blijkt uit de scores op Rotten Tomatoes: 84% van de critici en 76% van de kijkers vinden de film de moeite waard. Mocht jij nou ook benieuwd zijn, dan kun je vanaf vandaag op Pathé Thuis terecht.

Reacties van kijkers zijn positief

Ook kijkers op social media zijn razend enthousiast over de film. Ze vinden hem eng, houden van alle bloederige elementen en noemen het een aanrader. Hieronder vind je een greep uit de reacties.

Bekijk hieronder direct de trailer

Heb je deze horrorfilm nog niet gezien? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of bezoek direct de filmpagina van Evil Dead Rise op Pathé Thuis.

EVIL DEAD RISE - Official Trailer - (Redband)
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.