Nu te huur bij Pathé Thuis: geprezen hitfilm ‘Everything Everywhere All At Once’

In mei 2022 denderde de film Everthing Everywhere All At Once de bioscopen in. Je kan deze film eigenlijk het beste beschrijven door de titel te noemen: met verschillende universums, onconventionele verteltechnieken en inventieve ideeën is deze film echt ‘everything, everywhere, all at once’. Zowel kijkers en critici waren dan ook laaiend enthousiast. Voor iedereen die deze film gemist heeft in de bioscoop of toch liever vanuit zijn eigen thuisbioscoop kijkt, hebben we nu goed nieuws. De film is namelijk vanaf vandaag, donderdag 1 september 2022, te huur bij Pathé Thuis!

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Waar gaat ‘Everything Everywhere All At Once’ over?

Maak je klaar voor een bizarre rit, want dat is Everything Everywhere All At Once. Met een gemiddelde van een dikke 8,2 (uit 178.000 stemmen) op IMDb en een Rotten Tomatoes-score van maar liefst 95% zijn de reacties zeer positief. De film wordt geprezen om zijn slimme en innovatieve elementen, originaliteit, het spel van hoofdrolspeelster Michelle Yeoh en de fantastische cinematografie.

Het draait allemaal om Evelyn, die worstelt met haar onsuccesvolle wasserette, saaie huwelijk en rebellerende dochter. Net als ze het écht niet meer ziet zitten splitst het universum zich op en komt ze terecht in verschillende andere werelden. In deze levens, die van haar hadden kunnen zijn als ze andere keuzes had gemaakt, is ze filmster, kunfu-meester of chef-kok. Dan moet ze ook nog eens het complete multiversum zien te redden, haar relatie in stand houden en de band met haar dochter versterken. Naast Michelle Yeoh (Crazy Rich Asians) speelt ook Jamie Lee Curtis (Halloween) een grote rol.

Drie redenen om deze film te kijken:
1️⃣ Topacteurs als Michelle Yeoh en Jamie Lee Curtis
2️⃣ Het is een kleurrijke film die geprezen wordt om zijn originele ideeën
3️⃣ Enthousiasme alom, met een topscore op Rotten Tomatoes van 95% en een 8,2 op IMDb

‘Everything Everywhere All At Once’ is vanaf 1 september te huur bij Pathé Thuis

Vanaf woensdag 24 augustus 2022 was het al mogelijk om de film bij Pathé Thuis te kopen, maar je hebt er ook voor kunnen kiezen om twee weken te wachten en de film vanaf woensdag 7 september 2022 voor een lagere prijs te huren. Huren doe je voor €4,99 en kopen voor €9,99.

Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

Verhaal en informatie van de film

Evelyn (Michelle Yeoh) heeft samen met haar man Waymond (Key Hun Quan) een onsuccesvolle wasserette, een rebellerende dochter en een belastingaangifte die maar niet lijkt te eindigen. Exact op het moment dat het allemaal te veel wordt, verscheurt het universum in een oneindig aantal universums en is Evelyn niet langer alleen een wasserettehouder, maar ook internationaal bekende filmster, kungfu-meester, chef-kok of misschien de held die iedereen al die tijd nodig had.

TitelEverything Everywhere All At Once
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 20 minuten
TaalEngels, Mandarijn, Kantonees
CategorieAvontuur, Actie, Komedie
IMDb8,2 uit 178.000 stemmen
RegisseurDan Kwan, Daniel Scheinert
CastMichelle Yeoh, Ke Huy Quan, Stephanie Hsu, Tallie Medel, Jamie Lee Curtis, James Hong, Jenny Slate, Harry Shum Jr.

Synopsis: The Searchers

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.