Waar kun je de film ‘Everything Everywhere All At Once’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Everything Everywhere All At Once (2022) online kijken kunnen. In deze geprezen hitfilm met Michelle Yeoh en Jamie Lee Curtis Butler belandt een vrouw in verschillende universums. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Everything Everywhere All At Once’ (2022) online kijken?

Het is sinds 24 augustus 2022 mogelijk om online naar de actiekomedie Everyhting Everywhere All At Once te kijken, want toen werd de film te koop en vervolgens te huur aangeboden. Slechts enkele weken later verscheen hij ook in het aanbod van een SVOD-dienst. In de onderstaande tabel vind je welke videodiensten het momenteel mogelijk maken om de film in Nederland te streamen.

✅ Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Everything Everywhere All At Once bij Amazon Prime Video. Hier kun je zonder aanvullende kosten genieten van de film als je abonnee bent. Een lidmaatschap bij Amazons streamingdienst Prime Video is momenteel de eerste 30 dagen gratis.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Everything Everywhere All At Once bij Pathé Thuis. Bij deze streamingdienst is de film te zien vanaf 24 augustus 2022. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Everything Everywhere All At Once niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Everything Everywhere All At Once nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Everything Everywhere All At Once’ (2022)

Evelyn (Michelle Yeoh) heeft samen met haar man Waymond (Key Hun Quan) een onsuccesvolle wasserette, een rebellerende dochter en een belastingaangifte die maar niet lijkt te eindigen. Exact op het moment dat het allemaal te veel wordt, verscheurt het universum in een oneindig aantal universums en is Evelyn niet langer alleen een wasserettehouder, maar ook internationaal bekende filmster, kungfu-meester, chef-kok of misschien de held die iedereen al die tijd nodig had.

Everything Everywhere All At Once | Official Trailer HD | A24

Streaming informatie over de film

TitelEverything Everywhere All At Once
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 10 minuten
TaalEngels, Mandarijn, Kantonees
CategorieAvontuur, Actie, Komedie
IMDb8,2 uit 178.000 stemmen
RegisseurDan Kwan, Daniel Scheinert
CastMichelle Yeoh, Ke Huy Quan, Stephanie Hsu, Tallie Medel, Jamie Lee Curtis, James Hong, Jenny Slate, Harry Shum Jr.

Synopsis: The Searchers

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.