Waar kun je ‘Even Tot Hier’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

In Even Tot Hier praten Niels van der Laan en Jeroen Woe ons bij over het nieuws van de afgelopen week. Onder leiding van Miguel Wiels doen zij dit op geheel eigen muzikale wijze. Maar wat nou als je de uitzending gemist hebt? Gelukkig kun je alle afleveringen nog online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je het programma ‘Even Tot Hier’ online kijken?

Even Tot Hier is sinds 6 april 2024 terug op NPO 1. Iedere zaterdagavond kijk je om 21:25 uur naar een gloednieuwe aflevering. Maar hoe zit het met terugkijken? In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de streamingmogelijkheden.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Even Tot Hier bij NLZIET. Omdat het programma op tv wordt uitgezonden, is het mogelijk om alle afleveringen online via NLZIET terug te kijken. Ook eerdere seizoenen zijn nog te bingen. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je dit programma niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Even Tot Hier niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandRTL is niet de eigenaar van Even Tot Hier en daarom vind je dit programma helaas niet terug op Videoland.

Verhaal van ‘Even Tot Hier’

Cabaret duo Niels van der Laan en Jeroen Woe maken op geheel eigen wijze en in een razend tempo een samenvatting van de week die achter ons ligt. Samen met de Miguel Wiels band, een verrassende artiest én een simpel liedje over een best wel ingewikkeld onderwerp.

Streaming informatie over het programma

TitelEven Tot Hier
SoortSerie
Jaar2019-
Duur11 seizoenen
TaalNederlands
CategorieActualiteit
PresentatorenNiels van der Laan, Jeroen Woe
MuziekMiguel Wiels

Synopsis: NLZIET

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.