Op deze datum start het nieuwe seizoen van ‘Even Tot Hier’

Het is alweer een poos geleden dat we konden genieten van de laatste aflevering van Even Tot Hier. In het satirische nieuwsprogramma nemen Niels van der Laan en Jeroen Woe op muzikale wijze het nieuws van de week door. Goed nieuws, want de show keert binnenkort terug voor het elfde seizoen. Maar op welke datum kunnen we de eerste aflevering verwachten? Tijd om het uitzendschema erbij te pakken.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

‘Even Tot Hier’ keert terug op tv voor seizoen elf

Na de laatste aflevering in december, moesten kijkers het even zonder het satirische nieuwsprogramma doen. In de show nemen Niels van der Laan en Jeroen Woe het nieuws van de afgelopen week door. Onder leiding van Miguel Wiels doen zij dit op geheel eigen muzikale wijze. Op een luchtige manier worden belangrijke maatschappelijke thema’s besproken.

Uiteraard kan het één minuut durende nummer over een actueel onderwerp niet ontbreken en treedt er iedere aflevering een muzikale gast op met een eigen liedje. Dit nummer is natuurlijk wel aangepast op het laatste nieuws. In seizoen tien kwamen onder andere Jamai, Harrie Jekkers, Bonnie St. Claire en Ron Brandsteder langs.

Datum waarop het nieuwe seizoen van start gaat

Het programma is razend populair en geliefd onder kijkers. Niet gek dat de satirische nieuwsshow in 2022 de Gouden Televizier-Ring won. In 2023 mocht het programma de Ere Zilveren Nipkowschijf in ontvangst nemen. Het kon dan ook niet anders dat Even Tot Hier zou terugkeren voor een elfde seizoen.

In de laatste aflevering verklapten Niels en Jeroen al op welke datum dit zou zijn. Op zaterdag 6 april 2024 om precies te zijn keert het komische duo terug op tv. Welke gasten er langs komen, is nog niet bekend. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze social media kanalen en via je mail.

Uitzendschema van het programma

Op zaterdag 6 april om 21:25 uur op NPO 1 verschijnt dus de eerste aflevering. Het seizoen zal naar alle waarschijnlijkheid weer uit zeven afleveringen bestaan, waarin we iedere zaterdag een samenvatting krijgen van het nieuws van de afgelopen week. Dit betekent dat de laatste aflevering op 18 mei 2024 verschijnt. Heb je een aflevering gemist? Dan is deze online vrijwel direct terug te kijken via NLZIET. Het uitzendschema ziet er als volgt uit:

AfleveringWeekdagDatumTijd
1Zaterdag6 april 202421:25 uur
2Zaterdag13 april 202421:25 uur
3Zaterdag20 april 202421:25 uur
4Zaterdag27 april 202421:25 uur
5Zaterdag4 mei 202421:25 uur
6Zaterdag11 mei 202421:25 uur
7Zaterdag18 mei 202421:25 uur

Meer informatie over het nieuwsprogramma

Cabaret duo Niels van der Laan en Jeroen Woe maken op geheel eigen wijze en in een razend tempo een samenvatting van de week die achter ons ligt. Samen met de Miguel Wiels band, een verrassende artiest én een simpel liedje over een best wel ingewikkeld onderwerp.

TitelEven Tot Hier
SoortSerie
Jaar2019-
Duur11 seizoenen
TaalNederlands
CategorieActualiteit
PresentatorenNiels van der Laan, Jeroen Woe
MuziekMiguel Wiels

Synopsis: NLZIET

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.