Hoe laat en waar kun je ‘NOS Europa Kiest: Het Debat’ op tv en online kijken?

De Europese verkiezingen 2024 staan op het programma; op donderdag 6 juni is het zover. In aanloop daarnaartoe staat er uiteraard een debat op de planning met de lijsttrekkers van de grootste partijen. Maar wanneer en waar kun je NOS Europa Kiest: Het Debat eigenlijk online en op tv kijken? We vertellen je alles wat hier momenteel over bekend is.

‘NOS Europa Kiest: Het Debat’ live kijken op woensdag 5 juni 2024 op tv en online

Deze woensdag vindt er een debat plaats ter voorbereiding op de Europese verkiezingen. De negen grootste partijen (PVV, GroenLinks/PvdA, VVD, NSC, D66, BBB, CDA, SP en Volt) gaan met elkaar in discussie over thema’s als migratie, landbouw en internationale veiligheid. Het politieke geweld barst los op woensdag 5 juni om 20:30 uur op NPO 1.

Maar is het ook mogelijk om het debat online te kijken als je geen tv-abonnement hebt? In onderstaande tabel laten we weten welke streamingdiensten de uitzending dit jaar vertonen.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar NOS Europa Kiest: Het Debat bij NLZIET. De tv-uitzending is ingepland op woensdag 5 juni 2024 om 20:30 uur op NPO 1, waardoor je er ook online via NLZIET naar kunt kijken. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet kijken naar dit programma.
⛔️ Disney+Momenteel kun je dit programma niet kijken bij Disney+.
⛔️ SkyShowtimeHet is via deze nieuwe streamingdienst niet mogelijk om naar live tv te kijken.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst heeft het debat niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandHet debat wordt niet uitgezonden door Videoland.

Waar kun je ‘NOS Europa Kiest: Het Debat’ terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Veel mensen zijn benieuwd of het ook mogelijk is om via streamingdiensten het debat 2024 terug te kijken als ze de uitzending gemist hebben. Gelukkig hebben we goed nieuws, want dit kan. Bij de streamingdienst NLZIET is het concert online te kijken op woensdag, zoals we hierboven uitlegden, maar is ook terugkijken mogelijk. Direct na het starten van de tv-uitzending kun je het programma in het aanbod van de videodienst vinden.

Hoe laat komt het Europa verkiezingen-debat op tv en NLZIET?

Hierboven heb je kunnen lezen dat de uitzending van het debat 2024 op woensdag 5 juni om 20:30 uur via NPO 1 op de televisie te zien zal zijn. Op dat moment kan door live tv ook op streamingdienst NLZIET naar de uitzending worden gekeken. Daarna kun je het programma ook terugkijken.


Afbeelding ter illustratie

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.