Waar kun je de serie ‘Euphoria’ (uit 2019) online kijken?

Veel serieliefhebbers vragen zich af hoe je Euphoria online kijken kunt (de populaire dramaserie uit 2019 met Zendaya). Eerder lieten we al weten dat veel toptitels van HBO verdwenen van Ziggo Movies & Series, waaronder Euphoria, The Sopranos, Chernobyl, The Wire, Westworld en Game of Thrones. In dit artikel geven wij aan of de afleveringen van deze serie op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, HBO Max, Viaplay, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

→ Bespaar nu ruim 34% op HBO Max met films en series van Warner Bros, HBO, Cartoon Network, DC, Max Originals en meer ✅

Waar kun je de serie ‘Euphoria’ uit 2019 online kijken?

Allebei de seizoenen van Euphoria verschenen direct online toen de nieuwe streamingdienst van Warner Bros. Discovery, HBO Max, werd gelanceerd in maart 2022. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de serie per videodienst in Nederland.

✅ HBO Max➡️ Ga meteen naar Euphoria bij HBO Max in Nederland. Alle 2 seizoenen van de serie zijn er sinds de lancering in maart 2022 te zien.
Ziggo Movies & SeriesSinds 31 december 2021 is Euphoria helaas niet meer te bekijken op Ziggo Movies & Series.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien.
⛔️ Amazon Prime VideoOok Amazon’s streamingdienst Prime Video heeft helaas Euphoria niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal van Euphoria (2019-)

Zendaya speelt de hoofdrol in deze dramaserie die een groep middelbare scholieren volgt terwijl ze door een mijnenveld van drugs, seks, identiteit, trauma’s, sociale media, liefde en vriendschap navigeren in de steeds instabielere wereld van vandaag.

Streaming informatie over de serie (+ trailer)

Deze serie uit 2019 is al jarenlang erg populair. Hij wist dan ook 9 Primetime Emmy’s te winnen en scoort gemiddeld een 8,4 uit 176.000 stemmen op de internationale filmdatabase IMDb. Hieronder vind je meer informatie over de geliefde titel uit de koker van HBO.

TitelEuphoria
SoortSerie
Jaar2019-
Duur2 seizoenen
CategorieDrama
IMDb8,4 uit 176.000 stemmen
MakersSam Levinson
CastZendaya, Hunter Schafer, Sydney Sweeney, Jacob Elordi, Alexa Demie, Barbie Ferreira, Algee Smith, Angus Cloud, Maude Apatow
Euphoria | Trailer Oficial | HBO

Synopsis: HBO Max