Staat de serie Euphoria (2019–) op Netflix Nederland?

Het aanbod van films en series op Netflix in Nederland is niet altijd hetzelfde als het aanbod in andere landen. Zo is voor Euphoria ook de veelgestelde vraag: komt Euphoria op Netflix? En is de serie momenteel op een andere streamingdienst te bekijken? Wij helpen je een handje.

Komt of staat de serie Euphoria op Netflix?

⛔️ Bij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien, omdat het een Original serie van HBO is. Daardoor was hij tot en met 2021 op Ziggo Movies & Series te bekijken en is hij vanaf 2022 op HBO Max te zien in Nederland. Deze titel is het zeker waard om eens een kijkje bij te nemen. Waarom? Dat schreven we eerder in ons artikel met 5 redenen om ‘Euphoria’ te kijken.

Euphoria online kijken vanuit Nederland

✅ Alle 2 seizoenen van Euphoria zijn sinds de lancering op HBO Max te zien. Dit is de enige streamingdienst in Nederland waar de razend populaire serie op het moment van schrijven kan worden bekeken.

Niet op DVD en Blu-ray verkrijgbaar

Je kunt hier bij Bol.com en hier bij Amazon.nl bladeren door alle DVD’s en Blu-ray’s die momenteel beschikbaar zijn. Daar zul je onder andere zien dat het mogelijk is om een boxset te bestellen van bijvoorbeeld The Sopranos, Game of Thrones, Friends of The Big Bang Theory. Helaas lijkt Euphoria op het moment van schrijven in dit rijtje nog te missen.