Waar kun je de film ‘The Estate’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Estate (2022) online kijken kunnen. Deze komedie draait om vier familieleden die strijden om de gunsten van hun welgestelde, op sterven liggende tante. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘The Estate’ (2022) online kijken?

The Estate was sinds 24 november 2022 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar The Estate bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 16 februari 2023 toe aan haar aanbod. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft The Estate niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is The Estate nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Estate’ (2022)

Als de zussen Macey en Savannah horen dat hun welgestelde tante niet lang meer te leven heeft, besluiten ze haar op te zoeken om de familiebanden eens goed aan te halen. Er is immers een enorme erfenis te verdelen. Eenmaal daar blijkt de oude dame echter niet makkelijk te behagen. Wanneer plots nog twee hebzuchtige familieleden op de stoep staan, volgt er een dolkomische strijd om tantes lievelingsnicht of neef te worden voordat die haar laatste adem uitblaast.

The Estate Trailer #1 (2022)

Streaming informatie over de film

TitelThe Estate
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 37 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie
RegisseurDean Craig
CastToni Collette, Anna Faris, David Duchovny, Rosemarie DeWitt, Ron Livingston, Kathleen Turner

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.