Komt er een seizoen 2 van de Netflix-serie ‘Eric’?

Benedict Cumberbatch heeft de hoofdrol te pakken in de nieuwe Netflix-serie Eric. Hij is hiervoor in de huid gekropen van een poppenspeler van wie het zoontje op een dag verdwijnt. Misschien smaakt het eerste seizoen wel naar meer. Dan wil je natuurlijk weten: komt er een Eric seizoen 2? En wanneer? Wij zetten alle informatie voor je op een rijtje.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Komt er een ‘Eric’ seizoen 2?

Heb je het eerste seizoen van de serie helemaal gebingewatched en ben je benieuwd naar meer? Dan wil je vast wel weten of er ook een Eric seizoen 2 komt. Helaas lijkt dit uitgesloten; Eric is namelijk een miniserie. Dit soort titels houden het over het algemeen bij slechts één seizoen. Natuurlijk kan hier altijd verandering in komen, bijvoorbeeld als de serie ontzettend populair is.

Altijd op de hoogte blijven? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

→ Nog een miniserie met Benedict Cumberbatch zien? Zet direct Patrick Melrose op 🍿

Wanneer komt seizoen 2 van ‘Eric’ op Netflix?

Op dit moment weten we nog niet óf er in de toekomst een Eric seizoen 2 verschijnt. Wanneer we ernaar kunnen kijken, is daarom ook nog niet bekend. Uiteraard houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt en we de mogelijke releasedatum weten.

Verhaal en trailer van de serie

In de jaren 80 zoekt een wanhopige vader samen met een vastberaden agent in New York naar zijn vermiste negenjarige zoon, terwijl hij tegen zijn eigen demonen vecht.


Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.