Waar kun je de serie ‘ER’ in 2023 online kijken?

Veel serieliefhebbers vragen zich af hoe je ER online kijken kunt. De populaire ziekenhuisserie werd uitgezonden van 1994 tot en met 2009 en wist met haar 15 seizoenen heel veel kijkers te trekken. Eerder lieten we al weten dat veel toptitels van HBO verdwenen van Amazon Prime Video, waaronder ER, Pretty Little Liars, Harry Potter, ER, Supernatural, The Originals en ALF. In dit artikel geven wij aan of de afleveringen van deze serie op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, HBO Max, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je alle 15 seizoenen van ER uit 1994-2009 online kijken?

Sinds het verwijderen van ER uit het aanbod van Amazon Prime Video begin 2022 is het zoeken naar manieren om de serie te blijven kijken. In de onderstaande tabel vind je wat nu de mogelijkheden. HBO Max voegde deze serie in juli 2022 aan het aanbod toe, omdat hij is gemaakt door de productiestudio’s die onder Warner Bros. Discovery vallen.

✅ HBO Max➡️ Ga nu naar ER op HBO Max. Bij deze streamingdienst zijn alle 15 seizoenen momenteel online te zien. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je tot 37% korting op een jaarabonnement.
Amazon Prime VideoSinds 31 januari 2022 is ER helaas niet meer te bekijken op Amazon’s streamingdienst Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ NetflixDe series is op dit moment jammer genoeg niet op Netflix te bekijken.
⛔️ ViaplayHet is tot op heden niet mogelijk geweest om bij Viaplay naar ER te kijken.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Je kunt ook de DVD-box bestellen

Toen ER nog niet op HBO Max te zien was in Nederland en de serie ook was verdwenen van Amazon Prime Video, was er een soort zwart gat wat betreft streaming ontstaan. Op dat moment doen we eigenlijk een stapje terug in de tijd en vallen we terug op de klassieke DVD-box. Die zijn namelijk gewoon nog te bestellen.

Je kunt nog steeds hier bij Bol.com en hier bij Amazon.nl bladeren door alle DVD’s en Blu-ray’s die momenteel beschikbaar zijn. Daar zul je onder andere zien dat het mogelijk is om een boxset te bestellen van bijvoorbeeld ER, maar ook van Pretty Little Liars, The Sopranos, Game of Thrones, Friends en The Big Bang Theory.

Verhaal van ER (1994-2009)

De met meerdere Emmy Awards bekroonde serie ER draait om het reilen en zeilen binnen een opleidingsziekenhuis in de stad. Het toegewijde medische personeel van de overbelaste spoedeisende hulp moet cruciale beslissingen nemen.

Streaming informatie over de serie

TitelER
Jaar1994-2009
SoortSerie
Duur15 seizoenen
GenreDrama, Romantiek
IMDb7,8 uit 57.000 stemmen
MakerMichael Crichton
CastLaura Innes, Noah Wyle, Maura Tierney, Goran Visnjic, Anthony Edwards, Sherry Stringfield, Eriq La Salle, Alex Kingston, Paul McCrane

Synopsis: HBO Max