Waar kun je de serie ‘ER’ in 2022 online kijken?

Veel serieliefhebbers vragen zich af hoe je ER online kijken kunt. De populaire ziekenhuisserie werd uitgezonden van 1994 tot en met 2009 en wist met haar 15 seizoenen heel veel kijkers te trekken. Eerder lieten we al weten dat veel toptitels van HBO verdwenen van Amazon Prime Video, waaronder ER, Pretty Little Liars, Harry Potter, ER, Supernatural, The Originals en ALF. In dit artikel geven wij aan of de afleveringen van deze serie op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, HBO Max, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je alle 15 seizoenen van ER uit 1994-2009 online kijken?

Sinds het verwijderen van ER uit het aanbod van Amazon Prime Video begin 2022 is het zoeken naar manieren om de serie te blijven kijken. In de onderstaande tabel vind je wat nu de mogelijkheden. HBO Max zal deze serie binnenkort toevoegen, omdat hij is gemaakt door de productiestudio’s die onder WarnerMedia vallen. Hierover vind je meer in het artikel: Medische dramaserie ‘ER’ komt in juni naar HBO Max.

🔜 HBO MaxBij deze streamingdienst kun je in de Verenigde Staten genieten van ER, maar in Nederland nog niet. Hij zal er echter wel vanaf juli 2022 te zien zijn. 👉 Bezoek nu HBO Max.
❌ Amazon Prime VideoSinds 31 januari 2022 is ER helaas niet meer te bekijken op Amazon’s streamingdienst Prime Video.
⛔️ NetflixDe series is op dit moment jammer genoeg niet op Netflix te bekijken.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Je kunt wel de DVD-box bestellen

Doordat ER nog niet op HBO Max te zien is in Nederland en de serie ook is verdwenen van Amazon Prime Video, is er een soort zwart gat wat betreft streaming ontstaan. Op dat moment doen we eigenlijk een stapje terug in de tijd en vallen we terug op de klassieke DVD-box. Die zijn namelijk nog wel gewoon te bestellen.

Je kunt hier bij Bol.com en hier bij Amazon.nl bladeren door alle DVD’s en Blu-ray’s die momenteel beschikbaar zijn. Daar zul je onder andere zien dat het mogelijk is om een boxset te bestellen van bijvoorbeeld ER, maar ook van Pretty Little Liars, The Sopranos, Game of Thrones, Friends en The Big Bang Theory.

Verhaal van ER (1994-2009)

In ER volgen we de levens van de doctoren en verpleegsters in het County General Hospital in Chicago. We ontdekken de problemen en het lief en leed op de spoedeisende hulp van dit ziekenhuis.

Streaming informatie over de serie

TitelER
Jaar1994-2009
SoortSerie
Duur15 seizoenen
GenreDrama, Romantiek
IMDb7,8 uit 57.000 stemmen
MakerMichael Crichton
CastLaura Innes, Noah Wyle, Maura Tierney, Goran Visnjic, Anthony Edwards, Sherry Stringfield, Eriq La Salle, Alex Kingston, Paul McCrane