Waar kun je de serie ‘ER’ in 2023 online kijken?

Veel serieliefhebbers vragen zich af hoe je ER online kijken kunt. De populaire ziekenhuisserie werd uitgezonden van 1994 tot en met 2009 en wist met haar 15 seizoenen heel veel kijkers te trekken. In dit artikel geven wij aan of de afleveringen van deze serie op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, SkyShowtime, Videoland, HBO Max, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je alle 15 seizoenen van ER uit 1994-2009 online kijken?

Sinds het verwijderen van ER uit het aanbod van Amazon Prime Video begin 2022 is het zoeken naar manieren om de serie te blijven kijken. In de onderstaande tabel vind je wat nu de mogelijkheden zijn. HBO Max voegde deze serie in juli 2022 aan het aanbod toe, omdat hij is gemaakt door de productiestudio’s die onder Warner Bros. Discovery vallen.

✅ HBO Max➡️ Ga meteen naar ER bij HBO Max. Bij deze streamingdienst zijn alle 15 seizoenen momenteel online te zien. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je 37% korting op een jaarabonnement.
⛔️ Prime VideoVroeger was deze serie te zien bij Amazon Prime Video in Nederland, maar inmiddels niet meer.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je deze serie niet in het aanbod van de nieuwe streamingdienst SkyShowtime in Nederland.
⛔ Disney+Als abonnee van Disney+ kijk je naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ HBO MaxHBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze film niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze film momenteel niet te vinden.
⛔ CineMemberVia het aanbod van CineMember kun je deze film nu niet streamen.
⛔ NetflixJe kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar Back to the Future kijken in Nederland.
⛔ VideolandMomenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot Back to the Future.

Je kunt ook de dvd-box bestellen

Toen ER nog niet op HBO Max te zien was in Nederland en de serie ook was verdwenen van Amazon Prime Video, was er een soort zwart gat wat betreft streaming ontstaan. Op dat moment doen we eigenlijk een stapje terug in de tijd en vallen we terug op de klassieke dvd-box. Die zijn namelijk gewoon nog te bestellen. Je kunt nog steeds hier bij Bol.com en hier bij Amazon.nl bladeren door alle dvd’s en Blu-ray’s die momenteel beschikbaar zijn.

Verhaal van ER (1994-2009)

De met meerdere Emmy Awards bekroonde serie ER draait om het reilen en zeilen binnen een opleidingsziekenhuis in de stad. Het toegewijde medische personeel van de overbelaste spoedeisende hulp moet cruciale beslissingen nemen.

Streaming informatie over de serie

TitelER
Jaar1994-2009
SoortSerie
Duur15 seizoenen
GenreDrama, Romantiek
IMDb7,8 uit 57.000 stemmen
MakerMichael Crichton
CastLaura Innes, Noah Wyle, Maura Tierney, Goran Visnjic, Anthony Edwards, Sherry Stringfield, Eriq La Salle, Alex Kingston, Paul McCrane

Synopsis: HBO Max