Equinox seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Heeft Netflix een nieuwe en waanzinnige Scandinavische thriller te pakken met de komst van Equinox of gaan we met deze serie eerder richting het spannende doch verwarrende verhaal van de Duitse Original serie DARK? Één ding wat zeker is, is dat de komst van de Deense serie Equinox gepaard gaat met veel enthousiasme en dat men benieuwd is of er ook een tweede deel van de serie zal volgen. Bekijk hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Equinox seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Equinox over?

Astrid wordt gekweld door visioenen sinds de verdwijning van haar zus en haar klasgenoten 21 jaar geleden. Ze start een onderzoek dat een duistere waarheid blootlegt.

Titel: Equinox
Soort: Serie
Jaar: 2020
Duur: 1 seizoen
Land: Denemarken
Categorie: Drama, Mystery, Thriller
Cast: Gaetano Aronica, Bence Ferenczi, Jeanne Goursaud
IMDb: Bekijk direct op IMDb
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Meer over Equinox op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt Equinox seizoen 2 op Netflix Nederland?

→ Vergelijkbare series met Equinox vind je hier 🍿

Komt er een Equinox seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Aangezien we nog niet weten of er een tweede seizoen komt, is ook nog niet bekend of er een derde deel van de serie Equinox zal volgen. Zodra we meer weten, wordt het nieuws direct via de website en social media kanalen van Streamwijzer bekendgemaakt.

Welke teaser of trailer is er van Equinox seizoen 2?

Helaas weten we nog niet of deze Deense Netflix Original serie verlengd zal worden met een tweede seizoen, dus is er ook nog geen trailer beschikbaar. Wel kun je van de beelden van seizoen 1 genieten om alvast op te warmen voor de mogelijke komst van een vervolg.