Goed nieuws: ‘The Equalizer 3’ is nú te huur bij Pathé Thuis

Denzel Washington was een paar maanden geleden terug als Robert McCall in The Equalizer 3. In het nieuwe verhaal heeft hij de rust opgezocht in Italië, maar wordt hij toch weer meegesleept in een moordlustige strijd. Benieuwd? De film is razendsnel op de streaming gearriveerd, want vanaf vandaag kun je hem al huren bij Pathé Thuis.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Denzel Washington is terug in ‘The Equalizer 3’

Robert McCall is gestopt als moordenaar in dienst van de overheid en heeft moeite met het verwerken van zijn verleden. Hij reist af naar Zuid-Italië om daar een nieuw en rustig bestaan op te bouwen. Maar als zijn kersverse Italiaanse vrienden bedreigd worden door lokale misdaadbazen en er doden vallen, keert zijn oude vertrouwde instinct toch terug…

Voor dit derde deel in de filmreeks sloegen regisseur Antoine Fuqua (ook bekend van Training Day en The Magnificent Seven) en hoofdrolspeler Denzel Washington de handen weer ineen en dit leverde een film op die volgens veel kijkers een must-see is. Zo vinden kijkers op IMDb dit een 6,9 waard en vindt 94% van de Rotten Tomatoes-stemmers het een echte aanrader. Ze noemen de film spannend, interessant en verrassend.

‘The Equalizer 3’ staat op Pathé Thuis

In 2014 werden we met The Equalizer geïntroduceerd in de wereld van Robert McCall en in 2018 volgde The Equalizer 2. Ook het derde deel van de reeks trok weer volle zalen. Mocht je nou niet zo’n bioscoopganger zijn, dan kun je de film nu al vanaf de bank kijken.

Op donderdag 9 november voegde TVOD-streamingdienst Pathé Thuis hem namelijk toe aan het aanbod. Je kunt hem vanaf vanmorgen huren ook huren vanaf €4,99. Koop je de film bij Pathé Thuis, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Een abonnement is in ieder geval niet nodig voor het kijken van The Equalizer 3 en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

→ Zin in een marathon? Bekijk direct alle The Equalizer-films op Pathé Thuis 🍿

Meer informatie over de film

Nadat hij is gestopt met zijn werk als moordenaar in dienst van de overheid, vindt Robert McCall (Denzel Washington) het moeilijk om de gruwelijke dingen die hij in het verleden heeft gedaan te verwerken en probeert hij met zichzelf in het reine te komen door op te komen voor mensen die onderdrukt worden. Tot zijn eigen verrassing blijkt hij zich thuis te voelen in Zuid-Italië, waar hij erachter komt dat zijn nieuwe vrienden worden bedreigd door lokale misdaadbazen. Als er dan doden vallen, weet McCall wat hem te doen staat: hij besluit zijn vrienden te beschermen door de maffia aan te pakken.

TitelThe Equalizer 3
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 51 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Thriller
RegisseurAntoine Fuqua
CastDenzel Washington, Dakota Fanning, David Denman

Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.