Wanneer komt ‘The Envoys’ seizoen 2 op SkyShowtime?

Ben jij ook fan van de serie The Envoys op SkyShowtime? Het eerste seizoen is nu op de streamingdienst te bekijken en veel mensen vragen zich af of het daarmee voorgoed gedaan is, of dat we misschien nog meer kunnen verwachten. Oftewel: komt er een The Envoys seizoen 2 op SkyShowtime? En wanneer dan? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis of claim nog tot eind september alleen hier ruim 33% korting op een lidmaatschap van drie maanden ✅

Komt er een ‘The Envoys’ seizoen 2?

Goed nieuws voor iedereen die genoten heeft van het eerste seizoen van The Envoys, want Paramount+ heeft besloten dat er ook nog een tweede seizoen gemaakt gaat worden. Opnieuw mag Oscarwinnaar Juan Jose Campanella plaatsnemen in de regisseursstoel voor seizoen 2 van deze geprezen Spaanse thrillerserie.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op SkyShowtime elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op SkyShowtime zullen verschijnen.

Wanneer komt ‘The Envoys’ seizoen 2 op SkyShowtime?

Op dit moment is het nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van The Envoys verwacht wordt. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

Los Enviados | Trailer Oficial

Waar gaat het verhaal van ‘The Envoys’ over?

Twee Vaticaanse agenten worden naar verschillende delen van de wereld gestuurd om vermeende wonderen en genezingen door leden van de kerk te onderzoeken om te bewijzen wat er werkelijk is gebeurd.

TitelThe Envoys
Jaar2021-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalSpaans
CategorieHorror, Thriller
IMDb7,1 uit 621 stemmen
MakerJuan José Campanella
CastMiguel Ángel Silvestre, Luis Gerardo Méndez, Irene Azuela

Veelgestelde vragen

  • Waar kun je de serie ‘The Envoys’ online kijken?

    The Envoys is gedistribueerd door Paramount+ en is in Nederland daarom te zien op SkyShowtime. We verwachten de serie niet op andere streamingdiensten als Netflix, Disney+, HBO Max of Amazon Prime Video.

  • Wanneer komt ‘The Envoys’ seizoen 2 op SkyShowtime?

    Op dit moment is het nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van The Envoys verschijnt. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail als er meer nieuws is.


Synopsis: SkyShowtime

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.