Netflix-serie ‘Entrevías’ krijgt tweede seizoen en daar kun je binnenkort misschien al naar kijken

Ben jij ook fan van de nieuwe Spaanse misdaadserie Entrevías op Netflix? Dan hebben we goed nieuws voor je: hoewel het eerste seizoen pas een weekje op de streamingdienst staat, blijkt het tweede seizoen er ook al te zijn! We verwachten dus dat je hier binnenkort al naar kunt kijken.

Tweede seizoen van ‘Entrevías’ ligt al klaar

Hoewel de Spaanse misdaadserie Entrevías op Netflix pas vorige week, op vrijdag 20 mei, in première ging, werd de serie op de Spaanse zender Telecinco al in februari uitgezonden. Daar verscheen het tweede seizoen, dat dus al helemaal gefilmd en klaar is, direct na het eerste seizoen, in maart. We verwachten dat Netflix het vervolg op de serie niet gelijk zal lanceren en een aantal maanden zal moeten wachten, maar het is dus aannemelijk dat we er over niet al te lange tijd al naar kunnen kijken.

Seizoen 2 van de Spaanse serie zal weer gaan over oorlogsveteraan Tirso Abantos. In het eerste seizoen probeerde hij in een Madrileense buitenwijk zijn 17-jarige kleindochter Irene te beschermen tegen drugsbendes. In het tweede seizoen gaat hij samenwerken met de politie en ontdekt Irene meer over haar vriend Nelson. De originele cast, met José Coronado als Tirso Abantos, Luis Zahera als Ezequiel Fandiño en Nona Sobo als Irene Sánchez Abantos, wordt voor seizoen 2 weer herenigd.

Wanneer komt ‘Entrevías’ seizoen 2 op Netflix?

Een exacte releasedatum voor Entrevías seizoen 2 is nog niet bekendgemaakt door Netflix. Omdat de afleveringen dus wel al klaarliggen, verwachten we dat het minder lang gaat duren dan gebruikelijk. De acht afleveringen die het tweede seizoen telt, zullen dan ook mogelijk al over een aantal weken of maanden te zien zijn.

We kunnen hier echter nog niks met zekerheid over zeggen, dus we laten het je als eerste weten via je mail zodra er meer bekend is. Houd daarnaast ook vooral onze social media-kanalen en nieuwspagina in de gaten om altijd op de hoogte te blijven. Zo hoor je het direct van ons als de releasedatum bekend is.

Meer informatie over de serie

Wanneer zijn tienerkleindochter slachtoffer wordt van de drugsdealers die zijn buurt overnemen, neemt een boze oorlogsveteraan het heft in eigen handen.

TitelEntrevías
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen, 8 afleveringen
TaalSpaans
CategorieActie, Misdaad, Drama
MakerDavid Bermejo
CastJose Coronado, Nona Sobo, Felipe Londoño, Laura Ramos, Manolo Caro, Manuel Tallafé, Luis Zahera
KijkenBekijk direct op Netflix

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.