Enola Holmes (film, 2020) met Millie Bobby Brown staat nu op Netflix

Sinds 23 september 2020 is het eindelijk zo ver! Millie Bobby Brown, onder andere bekend van Stranger Things, komt in actie als het jongere zusje van de bekende Sherlock: Enola Holmes. De Netflix Original film is wereldwijd in première bij de streamingdienst en valt onder de reeks van reeds bekendgemaakte nieuwe films en series op Netflix in september.

Enola Holmes (film, 2020) op Netflix Nederland

Waanzinnige sterren als Millie Bobby Brown (bekend van Stranger Things), Sam Claflin (bekend van The Hunger Games), Henry Cavill (bekend van The Witcher) en Helena Bonham-Carter (bekend van Harry Potter) schitteren in de film Enola Holmes, die wordt geregisseerd door Harry Bradbeer (bekend van Fleabag). Bekijk hieronder het verhaal en de trailer om alvast in de stemming te komen voor 23 september. Dan lanceert de film namelijk wereldwijd op Netflix!

Verhaal

Wanneer Enola Holmes − het tienerzusje van Sherlock − ontdekt dat haar moeder is verdwenen, gaat ze naar haar op zoek en wordt ze zelf een superspeurder, waarbij ze haar beroemde broer te slim af is en een gevaarlijke samenzwering rond een mysterieuze jonge lord aan het licht brengt. Met Millie Bobby Brown, Sam Claflin, Henry Cavill en Helena Bonham-Carter, geregisseerd door Harry Bradbeer (Fleabag).

Trailer

Bekijk nu de trailer van de Netflix Original film Enola Holmes (2020) met onder andere Millie Bobby Brown.


Details van de film

Titel: Enola Holmes
Soort: Film
Jaar: 2020
Duur: 2 uur en 3 minuten
Categorie: Misdaad, Drama, Mystery
IMDb: Bekijk direct op IMDb
Regisseur: Harry Bradbeer
Schrijvers: Nancy Springer (novel), Jack Thorne (screenplay)
Cast: Millie Bobby Brown, Henry Cavill, Sam Claflin
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Meer over Sherlock Holmes op Streamwijzer vind je hier

Het volledige aanbod van films en series op Netflix vind je bij de pagina Netflix aanbod.