Waar kan ik de film Enola Holmes (2020) online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het online kijken van de film Enola Holmes uit 2020. De film behaalde tot dusver een 7 uit 10 op IMDb en filmliefhebbers streamen de film graag.

In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Enola Holmes uit 2020 online kijken?

Netflix: Deze titel is te bekijken op Netflix. Ga direct naar de film op Netflix.

Verhaal van Enola Holmes (2020)

Wanneer Enola Holmes-Sherlock’s tienerzusje ontdekt dat haar moeder wordt vermist, gaat ze op zoek naar haar, en wordt ze een super-sleugenaar op zich, terwijl ze haar beroemde broer te slim af is en een gevaarlijke samenzwering rond een mysterieuze jonge Heer ontrafelt.

Streaming informatie over de film

Jaar: 2020
Categorie: Misdaad, Drama, Mystery
Regisseur: Harry Bradbeer
Schrijvers: Nancy Springer, Jack Thorne
Cast: Millie Bobby Brown, Henry Cavill, Sam Claflin
IMDb: 7 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube
Bestel: Bestel via Bol.com

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.