Dit moet je zien: de fantastische trailer van ‘Enola Holmes 2’

Hitfilm Enola Holmes krijgt een vervolg en daar kunnen we binnenkort al naar kijken. Wij kunnen niet wachten! Op 4 november 2022 is het zover en is Stranger Things-ster Millie Bobby Brown terug in Enola Holmes 2 op Netflix. Benieuwd? Hierboven bekijk je de sprankelende trailer.

Waar gaat ‘Enola Holmes 2’ over?

Een nieuwe film, een nieuw mysterie. Enola Holmes ontpopt zich in deze tweede film al helemaal als speurneus en treedt in de voetsporen van haar grote broer Sherlock als ze haar eigen detectivebureau begint. Haar eerst zaak is direct een pittige: een vermissingszaak die maar niet op te lossen lijkt. Als er dan ook nog eens een dodelijke samenzwering opdoemt, moet Enola wel de hulp van Sherlock en haar andere vrienden inroepen.

Opnieuw kruipt de getalenteerde Millie Bobby Brown in de huid van Enola Holmes en gaan we naast haar topacteurs als Henry Cavill, Louis Patridge en Helena Bonham Carter terugzien. Sam Claflin, die in Enola Holmes nog de rol van Mycroft Holmes speelde, is er deze keer niet bij. We hoeven nog maar eventjes te wachten op deze film, want op vrijdag 4 november wordt deze toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Laat het aftellen maar beginnen!

Verhaal en informatie van de film

Enola neemt haar eerste officiële zaak als detective aan, maar om het mysterie van een vermist meisje op te lossen heeft ze hulp nodig van vrienden en van broer Sherlock.

TitelEnola Holmes 2
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 9 minuten
TaalEngels
CategorieMysterie, Historie, Drama
MakerHarry Bradbeer
CastMillie Bobby Brown, Henry Cavill, David Thewlis, Louis Partridge, Helena Bonham Carter, Susan Wokoma, Adeel Akhtar, Sharon Duncan-Brewster
KijkenHier op Netflix

Synopsis: Netflix
Afbeelding: Alex Bailey via Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.