The English Game seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Voetbalfans van over de hele wereld hebben kunnen genieten van het eerste seizoen van The English Game op Netflix. Nu hopen al deze sportfanaten dat er een vervolgseizoen van de serie op de streamingdienst zal volgen in de toekomst. In dit artikel laten we weten wat er momenteel bekend is over het nieuws, de trailer en de datum van The English Game S2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van The English Game over?

Het verhaal van de uitvinding van het voetbal en hoe het al snel uitgroeide tot ’s werelds meest populaire spel door het kruisen van klasseverschillen.

De serie The English Game krijgt op IMDb een 7.7 uit 10.

Wanneer komt The English Game seizoen 2 op Netflix Nederland?

Wanneer komt The English Game seizoen 2 op Netflix Nederland?

Momenteel is de komst van een tweede seizoen van de sportserie helaas nog niet officieel bevestigd. Wel wordt er online geschat dat bij een bevestigde komst kan worden gerekend op een release date van ongeveer maart 2021.

In de tussentijd zijn vergelijkbare series met The English Game hier te vinden.

Komt er een The English Game seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

We weten helaas nog niet of er een tweede seizoen volgt, dus ook niet of er een deel 3 van The English Game komt. Zodra hier meer over bekend is, zal het nieuws op de website van Streamwijzer geplaatst worden.

Welke teaser of trailer is er van The English Game seizoen 2?

Gezien het voorlopige uitblijven van nieuws over een tweede seizoen van The English Game, zijn er momenteel nog geen beelden. Wel is de trailer van seizoen 1 natuurlijk beschikbaar om alvast op te warmen voor een eventuele komst van deel 2.