Denis Villeneuve’s thriller ‘Enemy’ (2013) met Jake Gyllenhaal is nu de Movie of the Week bij Pathé Thuis

De geliefde acteur Jake Gyllenhaal speelt de hoofdrol in Denis Villeneuve’s hitfilm Enemy uit 2013 en vertolkt hier de rol van Adam, een man die op zoek gaat naar zijn dubbelganger. Alleen deze week is deze film de Movie of the Week bij Pathé Thuis. Hierdoor kun je hem alleen deze week met maar liefst 75% korting voor slechts €0,99 bekijken bij het video on demand-platform. Enemy is momenteel niet te zien op SVOD-diensten als Amazon Prime Video, Disney+ of Videoland.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Enemy (2013) is nu als Movie of the Week voor €0,99 te zien bij Pathé Thuis

Tot afgelopen dinsdag week was de indrukwekkende waargebeurde film BlacKkKlansman nog tijdelijk in prijs verlaagd, maar in week 44 van 2021 is Enemy de ‘Movie of the Week’ bij Pathé Thuis. Daardoor is de film alleen deze week voor slechts €0,99 te huren bij de streamingdienst. Kijkers blijken daar dikwijls goed gebruik van te maken, want de Movie of the Week schopt het vaak al snel tot de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis.

De film werd geregisseerd door Denis Villeneuve, tevens maker van de recente hitfilm Dune (2021), Blade Runner 2049, Arrival, Prisoners en Sicario. Daarnaast schittert Jake Gyllenhaal in de hoofdrol, de acteur die onder andere bekend is van Netflix’ populaire film The Guilty en andere titels als Nightcrawler, Brokeback Mountain en Donnie Darko. Eerder werkte hij al samen met Villeneuve in Prisoners, waar hij de rol van Detective Loki vervulde.

Deze week is Enemy maar liefst 75% in prijs verlaagd, want de gebruikelijke huurprijs is €3,99. Je hebt tot dinsdag 9 november 2021 om de film met korting te bekijken, want dan wordt er weer een nieuwe Movie of the Week uitgekozen. Ga direct naar Enemy bij Pathé Thuis.

Verhaal, details en trailer van ‘Enemy’ (film, 2013)

Adams leven is saai en eentonig. Tijdens het kijken van een film neemt het een onverwachte wending als hij een bijrolacteur ontdekt die sprekend om hem lijkt. Adam raakt geobsedeerd en doet er alles aan om zijn dubbelganger te ontmoeten.

TitelEnemy
SoortFilm
Jaar2013
TaalEngels
Duur1 uur en 31 minuten
CategorieDrama, Mystery, Thriller
IMDb6,9 uit 181.000 stemmen
RegisseurDenis Villeneuve
CastJake Gyllenhaal, Mélanie Laurent, Sarah Gadon, Isabella Rossellini, Joshua Peace, Tim Post, Kedar Brown, Darryl Dinn, Megan Mane

Wat is de Movie of the Week bij Pathé Thuis?

Elke week bombardeert de TVOD-streamingdienst Pathé Thuis een film tot ‘Movie of the Week’, wat betekent dat je een week lang de tijd krijgt om de film voor slechts €0,99 te bekijken in plaats van de gebruikelijke huurprijs (tussen de €2,99 en €5,99).

De korting is deze week dus toegepast op de dramafilm Enemy uit 2013, die tot voor kort nog tegen een huurprijs van €3,99 op de streamingdienst te zien was en te koop is voor €5,99. Wie ervoor kiest om de film te huren bij Pathé Thuis, zal hem gedurende 30 dagen in zijn/haar account hebben staan. Je kunt binnen die periode de film starten en vanaf dan krijg je 48 uur om hem een onbeperkt aantal keren te bekijken.


Synopsis: Pathé Thuis