Waar kun je de film ‘The End We Start From’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The End We Start From (2023) online kijken kunnen. In deze dramafilm zien we hoe een jonge moeder net bevallen is als een grote overstroming ervoor zorgt dat Londen onder water komt te staan. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘The End We Start From’ (2023) online kijken?

The End We Start From draait sinds 23 mei 2024 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar The End We Start From bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar een releasedatum is er nu nog niet. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
🔜 Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video. Omdat de film gedistribueerd is door The Searchers, verwachten we hem in de toekomst wel op Amazons streamingdienst.
⛔️ Disney+Disney+ heeft The End We Start From niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxThe End We Start From is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeOp SkyShowtime is The End We Start From op dit moment niet te streamen.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The End We Start From’ (2023)

Terwijl een vrouw (Jodie Comer) bevalt van haar eerste kindje, komt Londen onder water te staan door een enorme overstroming. Deze ecologische ramp zorgt dat zij en haar partner noodgedwongen hun huis moeten verlaten en op zoek moeten naar onderdak en eten, temidden van alle chaos. In eerste instantie kan het jonge gezin bij familie terecht, maar door de steeds grimmigere nasleep van de overstroming, raakt de vrouw van haar partner verwijderd. Dan moet ze samen met haar baby haar eigen weg naar veiligheid vinden in een tocht over het Engelse platteland, waarmee duidelijk wordt hoe kwetsbaar én krachtig ze eigenlijk is als vrouw, en als jonge moeder.

Streaming informatie over de film

TitelThe End We Start From
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 43 minuten
TaalEngels
CategorieDrama
RegisseurMahalia Belo
CastJodie Comer, Benedict Cumberbatch, Katherine Waterston, Mark Strong, Joel Fry, Gina McKee

Synopsis: The Searchers

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.