Waar kun je de film ‘Encanto’ (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Encanto (2021) online kijken kunnen. Deze film wist tijdens de 94e Academy Awards in 2022 één Oscar in de wacht te slepen (uit haar drie nominaties) voor Best Animated Feature Film. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, SkyShowtime, Videoland, HBO Max, Viaplay, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Encanto’ (2021) online kijken?

Dit is toch wel een heerlijke film uit de selectie van Disney’s nieuwere titels. Gelukkig kun je Encanto inmiddels ook op meerdere manieren vanuit je eigen huiskamer kijken. Hieronder hebben we ze voor je op een rijtje gezet.

✅ Disney+➡️ Ga meteen naar Encanto op Disney+. De film staat hier sinds de release live. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je ruim 16% korting op een jaarabonnement.
▶️ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Encanto bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film ook al eerder toe aan zijn aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van de nieuwe streamingdienst SkyShowtime in Nederland.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Encanto nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Encanto’ (2021)

“Encanto” van Walt Disney Animation Studios, vertelt het verhaal van de buitengewone familie Madrigal. In een levendig dorp, diep verscholen in de bergen van Colombia, bewoont de familie Madrigal een magisch huis op een wonderbaarlijke, betoverde plek, Encanto genaamd. De magie van de Encanto heeft elk kind van de familie gezegend met een unieke gave, uiteenlopend van spier- tot geneeskracht—elk kind op één na, Mirabel. Als ze ontdekt dat de magie die de Encanto omringt in gevaar is, beseft Mirabel dat zij, de enige gewone Madrigal, misschien wel de laatste hoop van haar buitengewone familie is.

Streaming informatie over de film

TitelEncanto
Jaar2021
SoortFilm
Duur1 uur en 42 minuten
GenreAnimatie, Komedie, Drama
IMDb7,3 uit 173.000 stemmen
RegisseurJared Bush, Byron Howard
CastStephanie Beatriz, Wilmer Valderrama, Diane Guerrero, María Cecilia Botero, John Leguizamo, Mauro Castillo, Jessica Darrow, Angie Cepeda, Carolina Gaitán