Waar kun je de film ‘Empire of Light’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Empire of Light (2022) online kijken kunnen. Dit is een aangrijpend verhaal dat zich afspeelt in een Engelse badplaats in de jaren tachtig. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Empire of Light’ (2022) online kijken?

Empire of Light was in april 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken. Benieuwd wat wij ervan vonden? Neem dan een kijkje bij onze recensie.

Disney+➡️ Ga meteen naar Empire of Light bij Disney+. De film verscheen hier op 24 mei 2023, waardoor je hem zonder aanvullende kosten kunt streamen.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Empire of Light bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 24 mei 2023 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxEmpire of Light is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Empire of Light’ (2022)

Empire of Light speelt zich af in een Engelse badplaats in het begin van de jaren tachtig en is een krachtig en aangrijpend verhaal over menselijke connectie en de magie van cinema, geregisseerd door Oscarwinnaar Sam Mendes. In Empire of Light schittert een sterrencast, onder leiding van Oscarwinnaar Olivia Colman, BAFTA-winnaar Micheal Ward, Tom Brooke, Tanya Moodie, Hannah Onslow, Crystal Clarke, Toby Jones en Oscarwinnaar Colin Firth.

Streaming informatie over de film

TitelEmpire of Light
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 55 minuten
TaalEngels
CategorieDrama, Romantiek
RegisseurSam Mendes
CastOlivia Colman, Micheal Ward, Tom Brooke, Tanya Moodie, Colin Firth, Hannah Onslow, Toby Jones, Crystal Clarke

Veelgestelde vragen


Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.