Waar kun je de film ‘Emily the Criminal’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Emily the Criminal (2022) online kijken kunnen. Studente Emily, gespeeld door Aubrey Plaza, verdient in deze film haar geld door gebruik te maken van gestolen bankkaarten. Dit loopt compleet uit de hand. In dit artikel geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Disney+, Pathé Thuis, SkyShowtime, Amazon Prime Video, HBO Max, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Emily the Criminal’ (2022) online kijken?

De film is gedistribueerd door Vertical Entertainment en Roadside Attractions, in samenwerking met Universal Pictures. Die laatste filmstudio valt onder NBCUniversal en dus onder Comcast Corporation. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, al is dat op dit moment nog niet officieel bevestigd.

Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Emily the Criminal bij Pathé Thuis. Hier is de legendarische horrorfilm zonder abonnement te bekijken. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
🔜 SkyShowtimeDe verwachting is dat Emily the Criminal naar de nieuwe streamingdienst SkyShowtime komt, maar dit is nog niet officieel bevestigd.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Emily the Criminal is niet te vinden in het aanbod van Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Emily the Criminal niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Emily the Criminal nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Emily the Criminal’ (2022)

De studente Emily zit in diepe schulden en raakt door haar criminele verleden maar moeilijk aan een baan. Om toch geld te kunnen verdienen werkt ze samen met Youcef door gebruik te maken van gestolen bankkaarten.

Streaming informatie over de film

TitelEmily the Criminal
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 33 minuten
TaalEngels
CategorieThriller
RegisseurJohn Patton Ford
CastAubrey Plaza, Theo Rossi, Jonathan Avigdori, Bernardo Badillo

Synopsis: Pathé Thuis

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.