Waar kun je de film ‘Emily’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Emily (2022) online kijken kunnen. Deze film met Emma Mackey (Sex Education) vertelt het verhaal van Emily Brontë, een van de bekendste schrijfsters uit de geschiedenis. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Emily’ (2022) online kijken?

Emily was vanaf 24 november 2022 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Emily bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de film op 17 februari 2023 toe aan haar aanbod. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Emily niet in het aanbod opgenomen. Wel werd de film gedistribueerd door Warner Bros. Pictures, dus de kans is groot dat we hem in de toekomst op hun eigen streamingdienst gaan terugvinden. We houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Emily nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Emily’ (2022)

Emily is een modern Brits kostuumdrama geïnspireerd op het mysterieuze leven van Emily Brontë, een van de meest beroemde en provocerende schrijfsters uit de geschiedenis. Emily Brontë (Emma Mackey) past niet in het keurslijf dat haar familie en de burgerij van Yorkshire haar opleggen. Zij is een rebel en een buitenbeentje, een jonge vrouw die zichzelf probeert te zijn. Als ze onverwacht de liefde ontdekt, versterkt dit niet alleen haar passie, maar ook haar drang naar vrijheid. Aangemoedigd door haar broer Branwell (Fionn Whitehead) kiest Emily haar eigen weg en vindt de inspiratie voor een tijdloos meesterwerk: Wuthering Heights.

Emily - Official Trailer - Warner Bros. UK

Streaming informatie over de film

TitelEmily
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 10 minuten
TaalEngels
CategorieDrama
RegisseurFrances O’Connor
CastEmma Mackey, Fionn Whitehead, Oliver Jackson-Cohen

Synopsis: Cinéart Nederland

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.