Waar kun je Emergence online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Heb je de uitzending van Emergence gemist? Wees niet getreurd, want gelukkig kun je alle afleveringen en seizoenen online terugkijken. Veel mensen vragen zich af waar je via internet dit programma gratis of betaald kunt streamen, dus in dit artikel geven wij aan of Emergence op streamingdiensten als NLZIET, Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of andere video on demand-platforms in Nederland dan het oorspronkelijke KIJK te zien is op dit moment.

Bekijk Emergence nu een maand gratis via NLZIET ✅

Waar kun je Emergence online kijken?

NLZIET: Bij de streamingdienst NLZIET is deze titel momenteel online te kijken. Ga direct naar dit TV-programma op NLZIET. Je kunt nu een maand gratis kijken.

Verder is dit programma vanuit kanaal KIJK momenteel niet te bekijken in het Nederlandse aanbod van grote internationale streamingdiensten als Netflix, Disney+ of Amazon Prime Video.

Zou je dit programma graag op schijf willen hebben? Bestel via Bol.com dan de DVD of andere producten van dit programma als die beschikbaar zijn.

Waar gaat het TV-programma Emergence over?

Jo Evans, een politiechef in Peconic Bay, Long Island, vindt een kind nabij een mysterieus ongeluk en haalt haar in huis. Ze ontdekt dat het meisje zich niks kan herinneren over wat er gebeurd is of wie ze is. Het mysterie groeit, wanneer Jo het ongeluk onderzoekt en op een gigantische samenzwering stuit die vijftien jaar teruggaat en waarbij de identiteit van het kind centraal staat.

Bekijk via YouTube de trailer van dit programma.

Meer informatie over dit programma en NLZIET

Benieuwd of Emergence ook op andere streamingdiensten in Nederland te zien is op dit moment? Zoek dan naar al het nieuws over dit programma op Streamwijzer via deze knop.

Verder vind je in op de pagina met het volledige NLZIET aanbod welke films, series en TV-programma’s op dit moment nog meer allemaal op deze Nederlandse streamingdienst te zien zijn.