Documentairereeks over Elon Musk vanaf vandaag te zien

Het is de rijkste man van de wereld, de CEO van Tesla en SpaceX en de gloednieuwe eigenaar van Twitter. We hebben het natuurlijk over Elon Musk. In het najaar van 2022 heeft de BBC een documentaire gemaakt over de baanbrekende ondernemer, toepasselijk The Elon Musk Show genaamd, en die is vanaf vandaag te zien op Viaplay.

Meld je nu aan bij Viaplay en kijk met 34% korting onbeperkt naar alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

Driedelige docuserie ‘The Elon Musk Show’ vanaf 5 januari te zien op Viaplay

Documentairemaker Jeremy Llewellyn Jones duikt voor zijn driedelige documentairereeks in het leven van een van de bekendste mannen van de wereld: Elon Musk. Samen met actrice Kate Fleetwood (onlangs nog verschenen in Fate: The Winx Saga) probeert hij erachter te komen wie de echte Elon is en hoe hij is gekomen waar hij nu is. Dit doen ze door in gesprek te gaan met Musks moeder, vader, ex-vrouw en verschillende medewerkers van zijn bedrijven. Kunnen ze zo de imposante persoonlijkheid van Musk vatten en erachter komen hoe hij van een nerdy tech-ondernemer een wereldberoemde miljardair geworden is?

De documentairereeks is vanaf donderdag 5 januari 2023 te zien op Viaplay. Hieronder bekijk je alvast de allereerste beelden om in de stemming te komen.

The Elon Musk Show | Trailer - BBC

Andere films en series die in januari naar Viaplay komen

The Elon Musk Show is niet de enige nieuwe titel die we in januari op Viaplay kunnen verwachten. Benieuwd welke releases er op de planning staan? Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Viaplay per maand of bekijk wat er binnenkort naar de streamingdienst gaat komen. Verder houden we je hier natuurlijk ook altijd van op de hoogte via je mail en onze social media-kanalen.


Synopsis: Viaplay

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.