Sinds maart 2020 is het derde deel van de Spaanse hitserie Élite te zien op Netflix Nederland en we weten inmiddels dat er ook een vierde seizoen van de serie aan zit te komen. In december 2020 werd zelfs bekendgemaakt dat het vierde seizoen al volledig is opgenomen, dus naar verwachting duurt het niet lang meer tot we kunnen genieten van nieuwe afleveringen van de Spaanse serie. De cast wordt flink vernieuwd, dus dat beloofd veel verandering voor de aankomende afleveringen. Wat weten we tot nu toe over Élite seizoen 4 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Élite over?

Élite gaat over drie tieners die naar Las Encinas gestuurd worden. Deze school staat in Spanje bekend als de beste en meest exclusieve van het land. Drie tieners die naar Las Encinas komen behoren echter niet tot de absolute elite, maar voor hen zit er niets anders op, nadat hun lokale school is verwoest door een aardbeving. De kinderen van rijke ouders zitten niet op de komst van dit drietal te wachten en dus barst er een hevige strijd los op Las Encinas. De confrontatie tussen de arme en de rijke studenten leidt uiteindelijk tot een moord.

Op IMDb wordt de serie Élite beoordeeld met een 7.6 uit 10.

Titel: Élite
Soort: Serie
Jaar: 2018
Duur: 5 seizoenen
Categorie: Misdaad, Drama, Thriller
Makers: Darío Madrona, Carlos Montero
Cast: Itzan Escamilla, Miguel Bernardeau, Arón Piper
IMDb: 7.6 uit 45.537 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Meer over Élite op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt Élite seizoen 4 op Netflix Nederland?

  • Wanneer komt Élite seizoen 4 op Netflix Nederland?

    Momenteel is nog niet met zekerheid te zeggen wanneer het vierde seizoen van Élite op Netflix in Nederland te zien is, maar naar verwachting zal de datum in het eerste kwartaal van 2021 liggen. Zodra we een exacte datum weten, hoor je het in de Streamwijzer Groep en via je mail.

  • Waar kun je de serie Élite online kijken?

    Élite is een Netflix Original-serie en is dan ook exclusief op deze streamingdienst te bekijken. Je kunt de Spaanse serie dus niet zien op Videoland, Disney+, Amazon Prime Video of een ander video on demand-platform in Nederland.

→ Vergelijkbare series met Élite vind je hier 🍿

Komt er een Élite seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Inmiddels is door de makers van de Spaanse serie al bekendgemaakt dat er ook een vijfde deel van Élite zal volgen. Over de voortgang en release datum van deze productie houden we je op de hoogte via de pagina over Élite seizoen 5 op Netflix.

Welke teaser of trailer is er van Élite seizoen 4?

Helaas zijn er nog geen beelden beschikbaar van het vierde seizoen van Élite. Zodra die er zijn, zullen ze op deze pagina geplaatst worden. Wel vind je alvast de trailer van het derde deel van de serie om je klaar te maken voor de release van seizoen 4.

Elite: Season 3 | Official Trailer | Netflix