Netflix heeft via Twitter laten weten dat het derde seizoen van de populaire Spaanse serie Élite in maart 2020 naar de streamingdienst zal komen! De Spaanse cast, deels en onder andere bekend van La Casa De Papel, zet geweldig acteerwerk neer. Wat weten we tot nu toe over Élite S3 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Élite over?

Élite gaat over drie tieners die naar Las Encinas gestuurd worden. Deze school staat in Spanje bekend als de beste en meest exclusieve van het land. Drie tieners die naar Las Encinas komen behoren echter niet tot de absolute elite, maar voor hen zit er niets anders op, nadat hun lokale school is verwoest door een aardbeving. De kinderen van rijke ouders zitten niet op de komst van dit drietal te wachten en dus barst er een hevige strijd los op Las Encinas. De confrontatie tussen de arme en de rijke studenten leidt uiteindelijk tot een moord.

Op IMDb wordt de serie Élite beoordeeld met een 7.5 uit 10.

Wanneer komt Élite seizoen 3 op Netflix Nederland?

Wanneer komt Élite seizoen 3 op Netflix Nederland?

In maart 2020 zal het derde seizoen van Elite op Netflix verschijnen! We hebben nog geen exacte dag, maar het zal hier worden geplaatst zodra de datum bekend is.

Kom er een Élite seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

We weten enkel dat een derde seizoen zal volgen. Nog niets is bekend over een mogelijk deel 4.

Welke teaser of trailer is er van Élite seizoen 3?

Helaas zijn er nog geen trailers van het derde deel, want de opnames moeten nog beginnen. Geniet hier van de trailer van het tweede seizoen van Élite!

Dit bericht bekijken op Instagram

SEPTEMBER 6. ÉLITE SEASON 2.

Een bericht gedeeld door Netflix US (@netflix) op