Élite seizoen 3 staat nu op Netflix

Het derde seizoen van de populaire Spaanse serie Élite staat sinds 13 maart 2020 op Netflix Nederland! De Spaanse cast, deels en onder andere bekend van La Casa De Papel, zet geweldig acteerwerk neer. Wat weten we over Élite S3 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Élite over?

Élite gaat over drie tieners die naar Las Encinas gestuurd worden. Deze school staat in Spanje bekend als de beste en meest exclusieve van het land. Drie tieners die naar Las Encinas komen behoren echter niet tot de absolute elite, maar voor hen zit er niets anders op, nadat hun lokale school is verwoest door een aardbeving. De kinderen van rijke ouders zitten niet op de komst van dit drietal te wachten en dus barst er een hevige strijd los op Las Encinas. De confrontatie tussen de arme en de rijke studenten leidt uiteindelijk tot een moord.

Op IMDb wordt de serie Élite beoordeeld met een 7.5 uit 10.

Wanneer komt Élite seizoen 3 op Netflix Nederland?

Wanneer komt Élite seizoen 3 op Netflix Nederland?

Sinds 13 maart 2020 staat het derde seizoen van Elite al op Netflix Nederland!

Kom er een Élite seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Inmiddels is door Netflix bevestigd dat er 2 extra seizoenen van Élite zullen verschijnen. Meer over deze nieuwe seizoenen laten we weten op de pagina’s over Élite seizoen 4 op Netflix en Élite seizoen 5 op Netflix.

Welke teaser of trailer is er van Élite seizoen 3?

Bekijk hieronder de trailer van het derde seizoen van Élite!

Elite: Seizoen 3 | Officiële trailer | Netflix