Al voor de komst van het tweede seizoen van Élite is het derde deel al bevestigd. Sterker nog, we weten dat de opnames inmiddels al zijn afgerond. Wat een heerlijk nieuws! De Spaanse cast, deels en onder andere bekend van La Casa De Papel, zetten geweldig acteerwerk neer. Wat weten we tot nu toe over Élite S3 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Élite over?

Élite gaat over drie tieners die naar Las Encinas gestuurd worden. Deze school staat in Spanje bekend als de beste en meest exclusieve van het land. Drie tieners die naar Las Encinas komen behoren echter niet tot de absolute elite, maar voor hen zit er niets anders op, nadat hun lokale school is verwoest door een aardbeving. De kinderen van rijke ouders zitten niet op de komst van dit drietal te wachten en dus barst er een hevige strijd los op Las Encinas. De confrontatie tussen de arme en de rijke studenten leidt uiteindelijk tot een moord.

Op IMDb wordt de serie Élite beoordeeld met een 7.5 uit 10.

Wanneer komt Élite seizoen 3 op Netflix Nederland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt Élite seizoen 3 op Netflix? Helaas is het nog niet bekend wanneer we het derde deel kunnen verwachten. Het enige wat we weten is dat het waarschijnlijk niet lang meer duurt, aangezien de opnames van het derde seizoen al zijn afgerond!

Kom er een Élite seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

We weten enkel dat een derde seizoen zal volgen. Nog niets is bekend over een mogelijk deel 4.

Welke teaser of trailer is er van Élite seizoen 3?

Helaas zijn er nog geen trailers van het derde deel, want de opnames moeten nog beginnen. Geniet hier van de trailer van het tweede seizoen van Élite!

Dit bericht bekijken op Instagram

SEPTEMBER 6. ÉLITE SEASON 2.

Een bericht gedeeld door Netflix US (@netflix) op

Wanneer komt Élite seizoen 3 op Netflix Nederland?

Een derde seizoen is bevestigd, maar het is nog niet bekend wanneer het op Netflix Nederland zal verschijnen.Elite seizoen 3 Netflix