Waar kun je de film ‘Elf’ (2003) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film ‘Elf’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2003 met een IMDb-score van 7 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Amazon Prime Video, Apple TV+, CANAL+, CineMember, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Film ‘Elf’ uit 2003 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De film Elf is een titel uit het jaar 2003 in het genre ‘Fantasy’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 7, maar waar kun je deze film als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✅ Amazon Prime Video ➡️ Ga meteen naar Elf bij Amazon Prime Video. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
✅ Pathé Thuis ➡️ Ga meteen naar Elf bij Pathé Thuis. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔ Disney+ Als abonnee van Disney+ kijk je naar films van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ Viaplay Viaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ HBO Max Voorheen was de film hier wel te zien, maar op het moment van schrijven kun je hem er helaas niet meer kijken. We weten niet of, en zoja wanneer, de film nog terug zal komen.
⛔ NLZIET Bij de laatste check vonden we deze film niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ CANAL+ Bij CANAL+ maakt deze titel momenteel geen onderdeel van het film- en serieaanbod uit.
⛔ Apple TV+ In het aanbod van Apple TV+ is deze film momenteel niet te vinden.
⛔ CineMember Via het aanbod van CineMember kun je deze film nu niet streamen.
⛔ Netflix Je kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar Elf kijken in Nederland.
⛔ SkyShowtime Momenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ Videoland Momenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot Elf.

Gratis online kijken naar Elf

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de film Elf bij onze laatste check wel op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op CANAL+, niet op Disney+, niet op HBO Max, niet op Netflix, niet op NLZIET, wel op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, niet op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze film

Op een kerstavond, lang geleden, kroop een baby in de zak van de Kerstman… Buddy (Will Ferrell) werd opgevoed als een elf, maar groeit op tot een volwassene die wel drie keer zo groot is als de grootste elf – en beseft dan dat hij er nooit echt bij zal horen op de Noordpool. Deze feestdagen gaat Buddy op zoek naar zijn ware plek in de wereld – in New York City. Buddy vindt zijn aan werk verslaafde vader (James Caan) – die op de ‘stoute’ lijst van de Kerstman staat, een nieuwe moeder (Mary Steenburgen) en een 10-jarig broertje die niet in de Kerstman of elfen gelooft. Hier en nu ontdekt Buddy zijn lot – om Kerstmis te redden voor New York en de wereld!

Titel Elf
Jaar 2003
Soort Film
Categorie Fantasy
IMDb-cijfer Gemiddeld 7 uit 10
Synopsis: HBO Max