Maak kennis met de vrouw van Afrojack in de gloednieuwe realityserie ‘Elettra Lamborghini’ op discovery+

Ben je fan van de muziek van Afrojack? En is reality jouw favoriete genre? Dan ben je helemaal op je plek met de fonkelnieuwe realityserie over Elettra Lamborghini, de vrouw van DJ Afrojack, op discovery+. Sinds 1 april 2021 is het nieuwe programma exclusief op de streamingdienst van Discovery te bekijken. We krijgen een inkijkje in het bijzondere leven van Lamborghini en de weg naar en vanaf de bruiloft met Afrojack. Elke week verschijnt er een nieuwe aflevering op discovery+.

Realityserie Elettra Lamborghini bij discovery+

Het is eindelijk zo ver: we komen te weten wie Elettra Lamborghini is! Deze kersverse echtgenote van DJ Afrojack geeft namelijk een inkijkje in haar leven in de gelijknamige realityserie. We volgen de kersverse echtgenote van dj Afrojack op de voet. Het paar trouwde afgelopen zomer. In de serie zien we onder meer de aanloop met alle voorbereidingen daar naartoe, inclusief het spectaculaire driedaagse vrijgezellenfeest. Het is natuurlijk ook niet zomaar een stel. Hij is een van de bekendste dj’s ter wereld en zij een populaire, zangeres, flamboyante tv-persoonlijkheid, invloedrijke influencer én toevallig ook nog eens de kleindochter van de grondlegger van het beroemde, peperdure automerk.

Sinds 1 april 2021 is de serie op discovery+ te zien. De eerste twee afleveringen verschenen direct online en vanaf nu zal er wekelijks een nieuwe episode op de streamingdienst te bewonderen zijn.

Aflevering 1: Elettra Lamborghini en Nick (aka Afro Jack) geven elkaar, na drie jaar een relatie te hebben gehad, het ‘ja-woord’! Maar hoe kwamen ze bij het altaar? In deze eerste aflevering volgen we alle voorbereidingen tot het aanbreken van de grote dag!

Aflevering 2: De voorbereidingen lopen ten einde, de bruiloft nadert en Elettra is klaar om te genieten van drie dagen vrijgezellenfeest. Maar zullen ze echt zo zorgeloos zijn?

Elettra Lamborghini
Elettra Lamborghini, de vrouw van de Nederlandse DJ Afrojack (artiestennaam van Nick van de Wall) | Foto via Discovery

Wie is Elettra Lamborghini eigenlijk?

In haar realityserie laat Elettra zien nog zo veel meer te zijn dan we van haar wisten. Zo is ze een groot paardenliefhebber die tijdens de serie helaas meemaakt dat haar geliefde paard Lolita overlijdt. Daarnaast is ze stylist en ontwerpster met een eigen kledinglijn en in de serie neemt ze ons mee in een aantal van haar creatieve processen. Maar dat is nog niet alles, Elettra is ook een getalenteerd zangeres. Op een productiedag lopen we mee in de oefenruimte en volgen we haar bij haar de zang- en dansrepetities.

Naast dit drukke leven houdt ze zich ook nog bezig met het huishouden. Dit doet ze namelijk het liefst allemaal zelf, zonder de hulp van anderen. Van dichtbij zien we hoe ze worstelt met deze rol en met de vraag of ze toch niet beter de hulp kan inroepen van professionals? In Elettra Lamborghini leren we deze prima donna op een hele leuke en persoonlijke manier kennen. Met daarbij ook nog een inkijkje in de extravagante Italiaanse wereld van glitter en glamour. Kortom, een must voor elke glamour watcher. Via de onderstaande groene knop kun je direct een abonnement op discovery+ nemen om te beginnen met het streamen van Elettra’s realityserie.

Meer discovery+ Original realityseries

Ben je helemaal gek op realityseries? Dan ben je bij discovery+ aan het juiste adres. Als de streamingdienst van real-life entertainment is er ontzettend veel ‘unscripted’ content te zien op Discovery’s video on demand-platform. Zo is het populairste programma van dit moment de Nederlandse realityserie Jaimie: In The Vaes Lane over Jaimie Vaes, waarvan het tweede seizoen vanaf 15 juli op discovery+ te zien is. Op Streamwijzer vind je ook een recensie van de serie van de influencer.

Verder kun je op discovery+ meer dan genoeg interessante programma’s vinden voor liefhebbers van reality. Bezoek ook de Facebook-groep hieronder met andere fans om kijktips uit te wisselen. Veel kijkplezier gewenst!

Discovery+ in Nederland