Zojuist bekend gemaakt door CBS: na 7 seizoenen stopt Elementary (Netflix). Dat meldt Deadline. De populaire show trok vele kijkers en verdient een indrukwekkende 97% score op de Tomatometer en een 7.9 uit 10 op IMDb. De misdaadserie telt 141 afleveringen en is sinds 2012 te zien. Op dit moment is het kijkcijferkanon te bekijken op Netflix in Nederland. Eerst was de serie nog slachtoffer van controverse door het feit dat Watson in deze Sherlock-versie door een vrouw gespeeld wordt. Deze kritiek verdween echter snel toen bleek hoe goed de serie was. Wil je ook zonder Netflix Elementary kijken? Dat kan hier!

→ Update: Op 14 februari 2022 werd Elementary verwijderd uit het aanbod van Amazon Prime Video. Lees meer over de streaming mogelijkheden in het artikel Waar kun je de serie ‘Elementary’ (uit 2012-2019) online kijken?

Elementary Netflix

Sherlock Holmes, voormalig adviseur van Scotland Yard, heeft uit schaamte en angst voor gezichtsverlies de benen genomen naar New York. Hij heeft een periode van drugsverslaving achter de rug en heeft een tijd in een afkickkliniek gezeten. Op kosten van zijn rijke vader verblijft hij daar. Zijn vader heeft Joan Watson, voormalig chirurg, ingehuurd om op hem te letten en te zorgen dat hij niet meer aan de drugs gaat. Echter, Sherlock blijkt impulsief, hyperactief, en sociaal erg moeilijk bereikbaar. Verrassend genoeg is hij ook een ongelooflijk genie. Watson raakt op den duur gefascineerd door Sherlock en hij raakt ook gesteld op haar door haar vermogen om hem te laten ontspannen en concentreren. Uit eigen interesse probeert ze hem te helpen bij zijn onderzoeken door andere invalshoeken aan te dragen. Aan het einde van haar contract met de vader van Sherlock vraagt hij haar daarom ook bij hem te blijven als leerling-detective.

De hoofdrollen in Elementary (Netflix) worden vertolkt door Jonny Lee Miller en Lucy Liu, maar ook Aidan Quinn en Jon Michael Hill. De muziek wordt verzorgd door Sean Callery en de serie is oorspronkelijk uit de Verenigde Staten. 27 september 2012 werd de eerste aflevering van CBS’ serie uitgezonden.

Trailer Elementary Netflix

Kijk hieronder de trailer van Elementary!

Elementary - Exclusive Preview

🚨 Zoek je het volledige online aanbod van alle streaming services? Klik dan hier!

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.