Alle seizoenen van Elementary staan nu op Amazon Prime Video

Sherlock Holmes-serie Elementary is plotseling door streamingdienst Amazon Prime Video toegevoegd aan het aanbod in Nederland. Alle zeven seizoenen van de populaire misdaadserie zijn sinds maandag 23 november 2020 te zien op het video on demand-platform van Amazon. In dit artikel vind je het verhaal en de trailer van de serie.

→ Update: Op 14 februari 2022 werd Elementary verwijderd uit het aanbod van Amazon Prime Video. Lees meer over de streaming mogelijkheden in het artikel Waar kun je de serie ‘Elementary’ (uit 2012-2019) online kijken?

Sherlock Holmes-serie Elementary op Amazon Prime Video in Nederland

De laatste tijd is Amazon Prime Video keihard bezig met ijzersterke series aan het aanbod toevoegen, zoals Call The Midwife en The Americans. Daarnaast worden ook recente topfilms als 1917, Joker en Birds of Prey toegevoegd, waardoor de strijd tegen Netflix steeds heviger wordt. Amazon Prime Video begint in Nederland snel populariteit te winnen en wordt een serieuze concurrent van de grote rode N.

Eerder leken alle seizoenen van Elementary eind oktober al toegevoegd te worden aan het aanbod van de streamingdienst, maar daar bleek een fout te zijn gemaakt met de rechten. Hierdoor werd de serie tijdelijk weer verwijderd. In een reactie liet Amazon aan de redactie van Streamwijzer het volgende weten, waardoor we nu zeker zijn dat de serie op het video on demand-platform zal blijven: “Het spijt ons voor de error, Elementary S1-S7 zal op 23 november op Prime Video in Nederland lanceren.”

Verhaal

Sherlock Holmes (Jonny Lee Miller) is een herstellende verslaafde die Joan Watson (Lucy Lui) ontmoet als zijn ‘nuchtere metgezel’. Aanvankelijk is hun relatie strikt professioneel en ietwat kil, maar ze groeien uit tot begrip en werken met elkaar en vormen uiteindelijk een vriendschap en partnerschap. Samen assisteren ze Captain Gregson en Detective Bell van de NYPD, waar Holmes’ observatievermogen en deductief talent een reeks ingewikkelde zaken ontrafelen.

Naast zijn politiewerk worstelt Sherlock met een verleden dat hij in Londen achterliet met een ex-vriendin Irene Adler, een ‘aartsvijand’ in Moriarty, en een afwezige vader.

Trailer


Details van de serie

Titel: Elementary
Jaar: 2012-2019
Soort: Serie
Categorie: Misdaad, Drama, Mystery
Duur: 7 seizoenen
Maker: Robert Doherty
Cast: Jonny Lee Miller, Lucy Liu, Aidan Quinn
IMDb: 7.9 uit 99,920 stemmen
Trailer: Bekijk nu op YouTube
Bestel: Bekijk nu op Bol.com
Bestel: Bekijk nu op Amazon.nl
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Het volledige aanbod van films en series op Amazon Prime Video in Nederland vind je bij de pagina Amazon Prime Video aanbod.