Nieuwste Pixar-film ‘Elemental’ is nu al thuis te streamen

Disney’s Pixar levert de ene hartverwarmende en hilarische film na de andere af. Zo hebben we natuurlijk al mogen genieten van Monsters en co., Toy Story en Inside Out en trakteerde de filmstudio ons ook in 2023 weer op een nieuwe titel: Elemental. En hoewel deze film pas een paar weken in de bioscoop draait, is hij vandaag al verschenen op het kleine scherm. Pathé Thuis voegde hem zojuist aan het aanbod toe.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Dit is het verhaal van ‘Elemental’

In Inside Out waren het emoties die tot leven kwamen, in Toy Story speelgoedbeesten en in Elemental de elementen. In Element City leven de vuur-, water-, land- en luchtinwoners samen. Ember is vuur. Ze is temperamentvol in de meest letterlijke zin van het woord: als haar emoties hoog oplopen heeft ze de mogelijkheid om de hele boel in vlammen op te laten gaan. Dit zorgt meer dan eens voor problemen. Als een van haar uitbarstingen tot een overstroming in de winkel van haar vader leidt, ontmoet ze waterinwoner Wade. Hoewel water en vuur absoluut niet samen kunnen, bloeit er toch iets op tussen de twee.

Elemental behandelt heftige onderwerpen als imigratie en racisme op een echte Pixar-manier. Dit levert een film op die voor zowel kinderen als volwassenen een echte aanrader is.

Drie redenen om de film te kijken:
1️⃣ Een universeel verhaal dat voor kinderen én volwassenen iets te bieden heeft
2️⃣ Prachtige animaties en een zelfgecreëerde ‘Elemental City’ waar je je ogen uitkijkt
3️⃣ Kijkers zijn razend enthousiast en belonen de serie met een 7,1 op IMDb en 93% op de Tomatometer van Rotten Tomatoes

‘Elemental’ komt in augustus op Pathé Thuis

Op zaterdag 26 augustus kwam Elemental naar TVOD-streamingdienst Pathé Thuis. Op die dag werd het mogelijk om de film te kopen. Je kunt er ook voor kiezen om een aantal weken te wachten en de film dan voor een lagere prijs te huren. Een abonnement is in ieder geval niet nodig voor het kijken van Elemental en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

Koop je de film bij Pathé Thuis, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

📺 Benieuwd naar alle verwachte titels? Je vindt een overzicht in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

Elemental speelt zich af in Element City, waar vuur-, water-, land- en luchtinwoners samen leven. In de film leren we Ember kennen, een stoere, gevatte en vurige jonge vrouw. Ze is bevriend met het leuke, sappige go-with-the flow personage Wade. Hun vriendschap zorgt ervoor dat Ember de overtuigingen over de wereld waar ze in leven in twijfel trekt.

TitelElemental
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 50 minuten
TaalEngels
CategorieFamiliefilm, Animatie
RegisseurPeter Sohn
CastLeah Lewis, Mamoudou Athie

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.