El Cid seizoen 2 op Amazon Prime Video | Nieuws, trailer en datum

Ben jij helemaal gek op Spaanse series als La Casa de Papel en Élite? Dan was je zeker ook dol op het eerste deel van El Cid met Jaime Lorente in de hoofdrol. Iedereen kent hem doorgaans als Denver in La Casa de Papel of Nano in Élite, maar je bent misschien wel nog verliefder op de steracteur geworden in El Cid. Daarom ben je vast benieuwd of er ook een tweede seizoen van de Spaanse serie komt. Hieronder lees je wat we tot nu toe weten van het nieuws, de release datum en de trailer van El Cid seizoen 2 op Amazon Prime Video.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Waar gaat het verhaal van El Cid over?

Ruy Díaz de Vivar is een jonge page die trouw is aan zijn meester, Sancho, de toekomstige koning van León en Castilië. Terwijl hij vecht om hogerop te komen, raakt hij dankzij zijn natuurlijke talent met een zwaard verstrikt in een samenzwering om de koning omver te werpen, wat evenveel bloedvergieten, pijn en dood zou veroorzaken voor zowel de christenen als de moslims.

Titel: El Cid
Jaar: 2020
Soort: Serie
Categorie: Actie, Drama, Geschiedenis
Duur: 1 seizoen
Maker: Luis Arranz, José Velasco
Cast: Jaime Lorente, José Luis García Pérez, Alicia Sanz
IMDb: 6.7 uit 139 stemmen
Trailer: Bekijk nu op YouTube
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Wanneer komt El Cid seizoen 2 op Amazon Prime Video?

  • Wanneer komt El Cid seizoen 2 op Amazon Prime Video in Nederland?

    Helaas is op dit moment nog niet bekendgemaakt of er een tweede seizoen zal volgen van El Cid of dat de serie er na één seizoen mee op zal houden. We houden je via je mail en de Streamwijzer Groep op de hoogte wanneer er een datum bekendgemaakt wordt.

  • Waar kun je de serie El Cid online kijken?

    In Nederland kun je enkel op Amazon Prime Video naar de serie El Cid kijken. Je kunt op Streamwijzer meer lezen over de kosten van een abonnement op Amazon Prime Video en je kunt 30 dagen gratis kijken.

→ Vergelijkbare series met El Cid vind je hier 🍿

Komt er een El Cid seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Momenteel weten we nog nog niet of er een derde deel van de serie zal volgen, aangezien we ook nog niet weten of er een tweede seizoen komt. Zodra meer bekend is, vind je het nieuws op de website en social media kanalen van Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er al van El Cid seizoen 2?

Helaas is er nog geen trailer beschikbaar van een mogelijk tweede seizoen. Wel kun je vast opwarmen voor de komst van het vervolg door de trailer van seizoen 1 te bekijken.

El Cid - Tráiler Oficial | Amazon Prime Video