Spaanse serie El Cid met Denver uit La Casa de Papel is nu te zien op Amazon Prime Video

Fans van Spaanse series als La Casa de Papel en Élite, opgelet! Er is namelijk een splinternieuwe Spaanse serie gelanceerd op Amazon Prime Video met Jaime Lorente in de hoofdrol, bekend van zijn rollen als Denver in La Casa de Papel en Nano in Élite. Sinds vrijdag 18 december 2020 is het eerste seizoen van de serie El Cid op Amazon Prime Video te zien.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

El Cid (seizoen 1) op Amazon Prime Video in Nederland

Onder de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in december vallen onder andere de populaire film Emma uit begin 2020, het vijfde seizoen van The Expanse en het regelrechte kijkcijferkanon Glass uit 2019. Daarnaast zijn recentelijk ook toptitels als Last Christmas, Jojo Rabbit en 1917 aan het aanbod toegevoegd en is nu de speciale aflevering van The Grand Tour—A Massive Hunt—te zien op de streamingdienst.

Verhaal

Ruy Díaz de Vivar is een jonge page die trouw is aan zijn meester, Sancho, de toekomstige koning van León en Castilië. Terwijl hij vecht om hogerop te komen, raakt hij dankzij zijn natuurlijke talent met een zwaard verstrikt in een samenzwering om de koning omver te werpen, wat evenveel bloedvergieten, pijn en dood zou veroorzaken voor zowel de christenen als de moslims.

Trailer


Details van de serie

Titel: El Cid
Jaar: 2020
Soort: Serie
Categorie: Actie, Drama, Geschiedenis
Duur: 1 seizoen
Maker: Luis Arranz, José Velasco
Cast: Jaime Lorente, José Luis García Pérez, Alicia Sanz
IMDb: 6.7 uit 139 stemmen
Trailer: Bekijk nu op YouTube
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Het volledige aanbod van films en series op Amazon Prime Video in Nederland vind je bij de pagina Amazon Prime Video aanbod.

Veelgestelde vragen over El Cid op Amazon Prime Video