Gratis het EK Voetbal kijken op tv en online | Vrijdag 14 juni t/m 14 juli 2024

Het is eindelijk tijd voor het EK Voetbal. Van vrijdag 14 juni tot en met zondag 14 juli 2024 wordt er door 24 landen gevoetbald om de Europese titel. Inmiddels is Europees kampioenschap in Duitsland in volle gang. Na de groepsfase staan er gelukkig nog genoeg wedstrijden in de knock-outfase op de planning. Als voetballiefhebber wil je natuurlijk geen enkele match missen. Daarom vraag je je vast af waar je gratis naar alle wedstrijden van het EK Voetbal 2024 op tv en online kunt kijken. Gelukkig is dat mogelijk. In dit artikel helpen we je een handje.

EK Voetbal 2024 op tv kijken

In Nederland zijn de uitzendrechten voor dit toernooi in handen van de NOS. Zij zenden zo veel mogelijk wedstrijden uit via de hoofdzender van de publieke omroepen: NPO 1. Deze zender is voor iedereen met een tv-abonnement toegankelijk, waardoor je gratis naar alle matches tijdens het Europees kampioenschap kunt kijken. Maar wat als je geen abonnement hebt? Gelukkig is er nog een optie om gratis het EK Voetbal 2024 te volgen.

Gratis het EK Voetbal 2024 online kijken

Doordat de uitzendingen op NPO 1 te zien zijn, kun je reclamevrij online bij NLZIET de matches kijken. Goed nieuws, want bij deze streamingdienst kun je gebruikmaken van een gratis proefperiode. Je kunt hierdoor 14 dagen gratis NLZIET uitproberen. Alle tv-uitzendingen zijn via de streamingdienst online te volgen, waardoor je de eerste twee weken gratis naar alle wedstrijden van het EK Voetbal 2024 kijkt.

Ook zijn de wedstrijden door de optie online tv-kijken bij providers te volgen. Daarnaast is het door de uitzending gemist-functie ook mogelijk om partijen tot 7 dagen zonder reclame terug te kijken. In de onderstaande tabel vind je bij welke streamingdiensten je momenteel wel en niet naar het Europees kampioenschap van 2024 kan kijken.

NLZIET➡️ Kijk meteen naar het EK Voetbal 2024 via NLZIET. De wedstrijden worden live uitgezonden via de NPO, maar zijn daarnaast ook reclamevrij tot 7 dagen terug te zien. Je kunt de eerste 14 dagen gratis deze streamingdienst uit te proberen.
📺 Ziggo GOJe kunt wedstrijden bij deze provider middels tv-uitzendingen online kijken. 👉 Ga direct naar Ziggo GO.
📺 KPN iTVOok deze aanbieder van internet, tv en bellen vertoont wedstrijden online. 👉 Ga direct naar KPN iTV.
⛔️ Amazon Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ Disney+Ook Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport als voetbal te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ SkyShowtimeJe kunt via deze streamingdienst niet naar voetbal kijken.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ ViaplayHet EK wordt niet via Viaplay uitgezonden, maar andere voetbalcompetities als de Duitse Bundesliga en de Engelse Premier League zijn er wel te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van publieke zenders worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Speelschema van het Nederlands elftal

De eerste match van Nederland staat gepland op zondag 16 juni 2024 om 15:00 uur in Hamburg. De ploeg van Ronald Koeman speelt deze wedstrijd tegen Polen. De volgende tegenstander is Frankrijk. Deze wedstrijd wordt op vrijdag 21 juni om 21:00 uur gespeeld. De laatste match uit de groepsfase staat op dinsdag 25 juni om 18:00 uur tegen Oostenrijk op de planning. De eerste twee teams uit iedere poule stromen door naar de knock-outfase. Wie weet speelt Oranje dus nog meer wedstrijden.

DatumWeekdagTijdWedstrijd
16 juni 2024Zondag15:00 uur🇵🇱 Polen – 🇳🇱 Nederland
21 juni 2024Vrijdag21:00 uur🇳🇱 Nederland – 🇫🇷 Frankrijk
25 juni 2024Dinsdag18:00 uur🇳🇱 Nederland – 🇦🇹 Oostenrijk

Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.