Op hoeveel schermen kun je naar het EK Voetbal 2024 kijken via NLZIET?

Het EK Voetbal 2024 is van start. Van vrijdag 14 juni tot en met zondag 14 juli 2024 wordt er door 24 landen gespeeld om de Europese titel. Alle wedstrijden worden uitgezonden op tv op de NPO, waardoor deze online via NLZIET te zien zijn. Met het grote aanbod aan streamingdiensten is het logisch dat mensen een account delen. Maar dan is het wel handig om te weten met hoeveel mensen je tegelijkertijd naar het EK Voetbal 2024 kunt kijken. Wij zochten uit met hoeveel schermen je NLZIET kunt kijken.

→ Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Met hoeveel schermen kun je naar NLZIET kijken?

Heel veel mensen delen hun account en willen dus tegelijkertijd naar het EK Voetbal 2024 kunnen kijken. Maar met hoeveel schermen is dat via NLZIET mogelijk? Dit verschilt per abonnement. Met het basis abonnement van €7,95 per maand kun je op slechts één scherm kijken. Bij het premium (€9,95) en extra abonnement (€11,95) is het wel mogelijk om op twee schermen tegelijkertijd te kijken. Dit betekent dat je op twee apparaten de wedstrijd kunt volgen. Hoewel je maar op één of twee apparaten tegelijk het EK Voetbal kunt zien, kun je wel vijf keer per dag op een ander apparaat inloggen. Je kunt dus switchen tussen je mobiel, laptop of tv. Bij ieder abonnement is het mogelijk om vijf profielen aan te maken. NLZIET heeft een proefperiode waardoor je de eerste 14 dagen gratis kijkt naar live tv-uitzendingen, films en series.

Speelschema van Nederland op het EK Voetbal 2024

Nederland is voor de groepsfase van het EK Voetbal ingedeeld in groep D. Hierdoor neemt Oranje het op tegen Polen, Frankrijk en Oostenrijk. Inmiddels zijn deze wedstrijden gespeeld en is de knock-outfase van het Europees kampioenschap aangebroken. Doordat Nederland tot de beste vier nummers 3 behoort is het alsnog door naar de achtste finales. Op dinsdag 2 juli om 18:00 uur wordt de achtste finale tegen Roemenië gespeeld. Mocht het Nederlands elftal deze wedstrijd winnen, dan volgt de kwartfinale. De volgende tegenstander is Oostenrijk of Turkije.

DatumWeekdagTijdWedstrijdUitslag
16 juni 2024Zondag15:00 uur🇵🇱 Polen – 🇳🇱 Nederland1-2
21 juni 2024Vrijdag21:00 uur🇳🇱 Nederland – 🇫🇷 Frankrijk0-0
25 juni 2024Dinsdag18:00 uur🇳🇱 Nederland – 🇦🇹 Oostenrijk2-3
2 juli 2024Dinsdag18:00 uur🇷🇴 Roemenië – 🇳🇱 Nederland…?

Meer informatie over NLZIET

NLZIET is een Nederlandse streamingdienst die het mogelijk maakt om tv-programma live en terug te kijken. Met zowel een NLZIET- als een NLZIET Extra-abonnement kijk je naar programma’s van onder meer NPO Start & Plus, KIJK (SBS) en RTL XL. Meer dan veertig tv-zenders behoren tot het standaard pakket.


Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.