EK Baanwielrennen 2024: live kijken op tv en online | 10-14 januari

De Europese kampioenschappen vliegen ons om de oren. Veel sportliefhebbers vragen zich dan ook af hoe ze alle beelden van het EK Baanwielrennen op tv en online kijken kunnen van 10 tot en met 14 januari 2024. In dit artikel geven wij aan of de wedstrijden op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime Videodiscovery+Disney+HBO MaxNLZIETSkyShowtime, VideolandViaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Daarnaast lees je welke televisiezender het toernooi eventueel ook vertoont.

Waar kun je het EK Baanwielrennen 2024 online kijken op 10 tot en met 14 januari?

Er zijn nogal wat streamingdiensten in Nederland en sinds een paar jaar worden daar naast films en series ook vaak sportuitzendingen vertoond. Zo ook in het geval van grote wielerwedstrijden. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van het EK Baanwielrennen per videodienst in Nederland. We hebben ook alvast het volledige programma per dag voor je op een rijtje gezet.

📺 NLZIET➡️ Ga meteen naar het EK Baanwielrennen bij NLZIET. Hier kun je hoogstwaarschijnlijk weer via NOS Studio Sport naar highlights van het Europees kampioenschap kijken, ofwel live ofwel achteraf in samenvatting. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 14 dagen gratis.
⛔️ Amazon Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen eigen sportabonnementen met wedstrijden uit het baanwielrennen aan in Nederland.
⛔️ discovery+Hoewel deze streamingdienst van veel sporten de uitzendrechten in Nederland in handen heeft, is dit bij het EK Baanwielrennen niet het geval.
⛔️ Disney+Ook Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport als baanwielrennen te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ ESPNVia de vier zenders en het online platform van ESPN kun je onder andere kijken naar voetbal uit de Eredivisie en nog veel meer sport, maar dit Europees kampioenschap baanwielrennen is niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je geen sport kijken bij HBO Max in Nederland.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je het EK baanwielrennen jammer genoeg niet zien.
⛔️ SkyShowtimeHelaas is het ook niet mogelijk om bij SkyShowtime naar het EK Baanwielrennen te kijken.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sport terug, waaronder Formule 1hockeydarts, Premier League– en Bundesliga-voetbal, maar momenteel zijn wedstrijden uit het baanwielrennen er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen uit de wereld van het baanwielrennen worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Tv-zenders die het EK Baanwielrennen uitzenden

Net als bij vrijwel ieder Europees kampioenschap zal de NOS de uitzendrechten van het toernooi in handen hebben. Via de kanalen van de NPO zullen zij verslag doen als zij denken dat het populair genoeg is onder hun publiek. Als het Europees kampioenschap live op tv te volgen is, kun je ook via NLZIET de wedstrijden gemakkelijk volgen. 👉 Ga direct naar het EK Baanwielrennen bij NLZIET. Je kunt nu 14 dagen gratis een abonnement uitproberen.

Meer informatie over het EK Baanwielrennen

CompetitieEK Baanwielrennen
SportBaanwielrennen
DatumWoensdag 10 januari tot en met zondag 14 januari 2024
Locatie🇳🇱 Apeldoorn, Nederland

Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.