Kijktip: de bloedstollende horrorfilm ‘Eight for Silver’ is nu te zien

Een vredig dorp wordt in de negentiende eeuw geteisterd door tientallen verdwijningen en moorden. Eerst denkt men dat er een wild dier achter zit, maar dan ontdekt patholoog John McBride dat het om iets veel angstaanjagender gaat. Eight for Silver (ook bekend als The Cursed) verscheen in 2021, maar was in Nederland heel lang niet te streamen. Maar daar is nu verandering in gekomen. Gisteren heeft SkyShowtime hem namelijk eindelijk toegevoegd aan het aanbod.

➝ Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis naar allerlei films en series van Universal, DreamWorks, Sky, Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount en meer ✅

Doodenge taferelen in horrorfilm ‘Eight for Silver’

Het is de negentiende eeuw. Een eens zo vredig afgelegen plattelandsdorpje wordt aangevallen door een onbekende boosdoener. Het leidt tot tientallen verdwijningen en moorden. De geruchtenmolen draait overuren. Is het land vervloekt, is er een bovennatuurlijke kracht of zijn er demonische wezens aan het werk?

Patholoog John McBride is de aangewezen persoon om te ontdekken wat er aan de hand is. Hij krijgt echter iets op het spoor dat veel sinister is dan hij ooit had kunnen denken. Benieuwd naar deze doodenge film die volgens kijkers uniek, weerzinwekkend en bloedstollend is? Je bekijkt hieronder alvast de eerste beelden.

THE CURSED | Official Trailer | In Theaters February 18

‘Eight for Silver’ staat nú op SkyShowtime

De horrorfilm Eight for Silver was in Nederland steeds alleen op TVOD-streamingdienst Pathé Thuis te vinden, waar je ervoor moet betalen om hem te kopen of huren. Nu kun je hem eindelijk zonder aanvullende kosten kijken op SkyShowtime. De streamingdienst voegde de film op zaterdag 15 juli toe aan het aanbod.

Benieuwd naar welke releases we nog meer allemaal kunnen uitkijken? Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op SkyShowtime per maand of bekijk wat er binnenkort naar de videodienst gaat komen. Verder houden we je hier natuurlijk ook altijd van op de hoogte via je mail en onze social media-kanalen.

→ Geen abonnement op SkyShowtime? Bekijk Eight for Silver direct op Pathé Thuis 🍿

Meer informatie over de film

Aan het einde van de 19e eeuw wordt een eens zo vredig afgelegen plattelandsdorp aangevallen, maar door wie of wat weet niemand. Dorpelingen verspreiden geruchten over een vervloekt land, bovennatuurlijke krachten en zelfs demonische wezens terwijl de verdwijningen en moorden doorgaan. Patholoog John McBride komt ter plaatse om het gevaar te onderzoeken, maar ontdekt iets wat veel dieper en sinister is dan hij zich ooit had kunnen voorstellen.

TitelEight for Silver
Jaar2021
SoortFilm
Duur1 uur en 53 minuten
TaalEngels
CategorieHorror
IMDb6,2 uit 13.000 stemmen
MakersSean Ellis
CastBoyd Holbrook, Kelly Reilly, Alistair Petrie, Roxane Duran, Nigel Betts, Stuart Bowman, Simon Kunz, Amelia Crouch, Max Mackintosh, Tommy Rodger, Áine Rose Daly, Millie Kiss, Tom Sweet

Synopsis: SkyShowtime

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.